To je to što me zanima!

Online panel: Ovo su trendovi koji će oblikovati e-upravu

Donosimo vam tijekom iduća tri dana, s početkom danas u 17 sati, na Facebook kanalu Digital Takeovera senzacionalna predavanja s konferencije o e-upravljanju 'Ogromni skokovi počinju malim koracima'
Vidi originalni članak

Epidemija koronavirusa ukazala da je došlo vrijeme za dublje razmišljanje o potrebitosti neprekidnih inovacija i načinu na koji Vlada može pristupiti tim trendovima kako bi doista postali digitalno društvo. 

Gospodarstvo, kako na nacionalnoj tako i na globalnoj razini, postaje digitalno - i to brzo napreduje. Uz to, društvo je u cijelosti prožeto velikim promjenama koje donosi tehnologija. Vrijeme je da se odustane od pasivnog podvrgavanja vjetru inovacija i fokusira na digitalnu transformaciji društva u cjelini. Treba omogućiti ljudima i sektorima gospodarstva da postanu digitalno pametni i da iskoriste sve benefite koje tehnološki napredak donosi. 

Zašto je važno ne propustiti konferenciju?

Prošli tjedan se održala velika konferencija u Estoniji pod nazivom 'Ogromni skokovi počinju malim koracima'. Konferencija o e-upravljanju je godišnji događaj koji se od 2015. godine organizira u suradnji s Ministarstvom vanjskih poslova Estonije

Digital Takeover, u suradnji s e-Governance Akademijom pružit će vam tri dana zanimljivog i razvijajućeg konferencijskog iskustva! Svakog dana donosit ćemo najzanimljivije panel rasprave, stručna mišljenja i primjere iz raznih zemalja. 

Konferencija o e-upravljanju mjesto je susreta stručnjaka i entuzijasta iz e-upravljanja iz cijelog svijeta, od Estonije i Kanade do Benina i Arube. Ovogodišnja konferencija pruža vam jedinstvenu priliku da dobijete uvid o temama koje odražavaju trenutne izazove vlasti da pomognu građanima da upravljaju svojim životima i tvrtkama digitalno. Ugledni stručnjaci iz cijeloga svijeta razgovarat će o bitnim koracima za pretvorbu vizije digitalne transformacije u male djelotvorne korake, kako digitalnu komponentu učiniti bitnim dijelom razvoja zemlje i kako je financirati, a sve će to popratiti David Rowan, stručnjak za tehnološke trendove i korporativne inovacije, primjerima što je naučio u potrazi za stvarnim inovacijama u 20 zemalja i kako inovacije stvarno utječu na sve sfere i sektore društva. Detaljniji opisi tema, glavnih govornika i stručnjaka uključenih u panel diskusiju kao i pozadinski materijali dostupni su na web stranici konferencije.

Live prijenos na Facebook kanalu Digital Takeovera! 

Pridružite nam se danas, u 17 sati, na Facebook kanalu Digital Takeovera, u trodnevnom prijenosu, jednog u nizu sjajnih primjera kako se može održati online event. Prevladajmo složenost digitalne transformacije, stvarajući informatičko društvo za našu bolju budućnost. Konferencija o e-upravljanju jedna je u nizu konferencija koje nam ukazuju na važnost inovacija i korisnicima pruža neposrednu vrijednost, te čini digitalna rješenja novom normalnošću.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Luw 26.08.2020.

    Ofcourse joking ...

  • ..D a r k w o o d.. 27.05.2020.

    NOVI SVJETSKI POREEDAK stupa snažno-digitalizacija=uspostava diktature, Kina je kao primjer no to vam dovode u život sustavno i polako kako biste se naviknuli, dapače to i poželjeli a corona je samo alat koji je postigao privid nužnosti za to, digitalizacija=odmak od prirode a čovjek je priroda, kada se otprirodimo, kreče novi korak, kibernetski implantanti itd. itd. ita. AI-umjetna inteligencija preuzima primat preko 5G-ČIP-a u nama a sve pod nadzorom preko kvantnog računala! .... Ma samo se šalim, teorija zavjere, nemate brige ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare