To je to što me zanima!

Otiske dinosaura su pronašli u centru NASA-e u Marylandu

U fosiliziranom otisku veličine plitkog tanjura se vide obrisi dinosaurovih nožnih prstiju nalik onima nodosaura koji je Zemljom hodao prije 110 milijuna godina
Vidi originalni članak

Otisci ogromnog "bodljikavog" dinosaura znanog kao nodosaur pronađeni su u krugu NASA-inog svemirskog centra Goddard u Marylandu, potvrdio je lovac na dinosaure Ray Stanford, ali NASA-ini čelnici, u strahu da netko ne bi pokušao oštetiti fosilizirani otisak, odbijaju odati točnu lokaciju.

U fosiliziranom otisku veličine velikog plitkog tanjura jasno se vide obrisi dinosaurovih nožnih prstiju, javlja Huffington Post, nalik onima nodosaura koji je Zemljom hodao prije 110 milijuna godina tijekom krićanskog perioda.

U okolici otiska nodosaura, koji je bio biljojed, Stanford je našao još nekoliko manjih otisaka mesojeda, i to vjerojatno teropoda.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • CrokingKc 26.08.2012.

    jako veliki dinosaur kad se vise prstiju poznalo na velicini plitkog tanjura hehehehehh koja zajebancija

  • Ujka 25.08.2012.

    A na televiziji u dokumentarcima govore da nakon 2000 godina priroda sve pojede, a tu se vide otisci nakon 100.000.000 godina...

  • pjanac 25.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare