To je to što me zanima!

Ovako u General Motorsu vide policijska vozila u budućnosti

LA Design Challenge svake godine raspiruje maštu dizajnera. Ove godine tema su bili policijski automobili. General Motors predstavio je tri različita policijska vozila
Vidi originalni članak

Ideja ovogodišnjeg Los Angeles Design Challengea bila je osmisliti policijski automobil za 2025. godinu, prilagođen zamišljenim uvjetima i izazovima koji će se pred policiju postaviti sredinom idućeg desetljeća. Kao i uvijek, pored mnogih autora prijavile su se i velike svjetske automobilske tvrtke - BMW, General Motors, Honda, Mercedes i Subaru, odnosno njihovi dizajnerski odjeli. Od svih njih najviše je truda uložio GM, koji je predstavio čak tri vozila. Prvi je leteći jednosjed Observe, koji nudi veliku fleksibilnost, zatim kompaktni automobil Engage za svakodnevne zadatke i Pursue, aerodinamično vozilo namijenjeno potjerama. 

Ova tri “automobila” trebala bi surađivati i tako osigurati maksimalnu efikasnost policije u budućnosti. Naravno, riječ je o kompjutorski generiranim slikama vozila, a proizvodnja eventualnih koncepta za sada nije planirana. Pobjednik ovogodišnjeg LA Design Challengea bit će proglašen 29. studenog na LA Auto Showu. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • maarko007 30.11.2012.

    ruznoooo

  • arwin 27.11.2012.

    GM nije u stanju već desetlječima napraviti auto konkurentan na svjetskom tržištu a troši novce na ovakve budalaštine.

  • arwin 27.11.2012.

    Glupost !

Komentiraj...
Vidi sve komentare