To je to što me zanima!

Overwatch je globalni hit: Igra ga više od sedam milijuna ljudi

Overwatch je u prvih tjedan dana privukao 7 milijuna igrača, a Blizzard se pohvalio kako su oni ukupno proveli više od 13.500 godina unutar same igre
Vidi originalni članak

Blizzard je dobio novi hit. Njihova online pucačina Overwatch bila je iznimno popularna i tijekom bete, tako da su mogli pretpostaviti da imaju nešto dobro u rukama. Samo tjedan dana nakon što je igra i službeno objavljena, igru na PC, Xbox One i PS4 igra više od 7 milijuna igrača. 

Usporedbe radi, Division je nakon dva mjeseca imao 9,5 milijuna registriranih igrača.

Igrači su odigrali oko 119 milijuna sati unutar igre ili više od 13.500 godina. Igrači se unutar igre mogu prebacivati između 21 različitog lika, a dosad su to učinili čak 326 milijuna puta. Kako bi igranje Overwatcha ostalo atraktivno i preko ljeta, Blizzard je najavio novi kompetitivni mod, a ne bi se trebalo čuditi i ako ćemo vidjeti nove dodatke za likove.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Nemanji? 14.07.2016.

    Koliko ono 7 milijuna ?! Da nije 10 milijuna možda lol :P

  • iPhonchek 05.06.2016.

    igra za djecicu...a tko voli nek izvoli, ja ju uzet necu...najbolja investicija od 60e ulozena u Uncharted 4 je najbolja investicija u zivu!!!! ostalo je sve za djecu!

  • mali zeleni prigorec 04.06.2016.

    Zaboravili napisati "trenutačni" hit. Ljudi uvijek isprobavaju nove igre masovno i onda nakon par dana odustanu od njih i nakon tri mjeseca skoro je nitko ne igra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare