To je to što me zanima!

Ovo je budućnost Photoshopa i izgleda poput prave magije

Dok je Photoshop dobio podršku za dodirne geste u Windowsima 8, Adobe nam je prikazao i viziju budućnosti u kojem će manipuliranje slikom biti kao dječja igra
Vidi originalni članak

Adobe i Microsoft zajednički rade na tome da popularni Photoshop i druge aplikacije poput Illustratora ili Premierea puno bolje rade na tabletima i drugim uređajima s ekranima osjetljivim na dodir.

Photoshop je ovih dana i službeno dobio podršku za dodirne geste u Windowsima 8, poput rotacije ili zumiranja, piše Verge.

No, kako bi dočarali što točno žele u budućnosti, objavili su i ovaj video u kojem manipuliranje fotografijama, izrada videa i druge mogućnosti izgledaju toliko napredno da je teško povjerovati da će sve biti tako jednostavno. Možemo samo poželjeti da što prije ostvare sve ovo i da kasnije bude još teže znati što je na fotografijama stvarno, a što ne. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • KaĿea 10.10.2014.

    Vidim da je rad sa layerima postala igra. Uskoro će uz minimalno znanje u radu biti ostvarivo gotovo sve što je u ljudskoj mašti, a samo nebo će biti granica. Danas je jednostavno nemoguće ne provući fotografiju kroz photoshop i napraviti bar neke rudimentirane ispravke.

  • CUKRENA. 10.10.2014.

    U svakom slučaju zanimljivo,a kad će i hoće li to biti a vidićemo za nekoliko godina :))

  • GoranHelmrih 09.10.2014.

    samo dobra reklama...ništa više . ovako nešto nikada neće biti moguće... Jednostavno je tako, ne postoji, batem za sada, toliko dobra UI koji bi razlikovala što smo mi sa dva poteza prsta htjeli napraviti. pogotovo na tabletama i mobitelima gdje tek sada dolaze QHD ekrani i veci DPIevi... Scena s konjima - odlična ali tko god je radio U PSu ili sličnim programima i zna što su layeri, zna koliko posla ima kako bi ovako što napravio... Procesorsku snagu, graficku memoriju i ram da i ne spominjem, toliko brzo renderiranje da bi rad bio "normalan" za sada mogu izvesti samo strojevi koji vrijede vise od naših kuća... Mada, nadam se da će barem dio toga, jednom, doći do krajnjeg korisnika....

Komentiraj...
Vidi sve komentare