To je to što me zanima!

Inspirakcija: Zadnji je dan za glasanje, odaberite finaliste

Pobjedniku natječaja InspirAkcija Web.Burza će besplatno izraditi internet stranicu. U polufinale je prošlo 20 projekata, a vaš glas može odlučiti o pobjedniku natječaja
Vidi originalni članak

Nakon što ste prijavili čak 128 projekata tijekom prve faze natječaja InspirAkcija, došlo je vrijeme za najbolje. U polufinale je prošlo 20 najboljih, a u sljedećih devet dana vi ćete odlučiti kojih sedam projekata će ući u finale i imati priliku osvojiti besplatnu izradu internet stranice za vlastiti inovativni projekt.

Na adresi 24sata.hr/inspirakcija-polufinale registrirani korisnici portala 24sata.hr mogu se uključiti i dati svoj glas projektu koji zaslužuje prolazak u finale. 

Glasanje će biti otvoreno do 6. svibnja, a potom će finalisti još jednom imati priliku pred sedmeročlanim žirijem predstaviti svoj projekt. 

Natječaj InspirAkcija - Od moždane stanice do internet stranice organizira Web.Burza, a partner projekta je 24sata. Inovativni i društveno korisni projekti kroz natječaj će imati priliku zaživjeti na internetu, a pobjedniku će Web.Burza besplatno izraditi stranicu. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 28.04.2012.

    ja mislil da gotovi projekti, a to samo ideje nekve u par rečenica... lol

  • pavlicmaster 28.04.2012.

    samo da znate onaj lik koji je na prvom mjestu sa "cener.hr" idejom nije uopce inovativan. to je samo hrvatska kopija stranice fiverr.com koja postoji vec par godina. odite i uvjerite se.

  • CptNemo 28.04.2012.

    Evo ja ću vam složiti webpage..u zamjenu za projekt ofc ;) Tj , ako je dobar projekt , eto ga meni a ti dobiješ "webpage"...hahhahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare