To je to što me zanima!

Ovo su najpoželjnije jurilice sa sajma automobila u N. Yorku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jedan od najzanimljivijih noviteta je McLaren 570S Coupe, koji bi cijenom i performansama trebao konkurirati Porscheu 911 Turbo S i Audiju R8 V10 Plus
Vidi originalni članak

Ovaj tjedan počeo je jedan od najstarijih automobilskih salona, New York International Auto Show. Službeni dan otvaranja zakazan je za subotu, no salon je već u srijedu otvorio svoja vrata novinarima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od najzanimljivijih noviteta je McLaren 570S Coupe , koji bi cijenom i performansama trebao konkurirati Porscheu 911 Turbo S i Audiju R8 V10 Plus. Ime auta odaje broj konjskih snaga, ubrzanje do stotke traje 3,2 sekunde, a maksimalna brzina je 328 km/h.

U nizu nagrada koje je Mercedes dobio u New Yorku, svakako je najvažnija ona za svjetski automobil godine, koju su dobili za posljednju C klasu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od ostalih europskim kupcima zanimljivijih ističu se Porsche Boxster Spyder , dosad najlakša i najsnažnija verzija tog roadstera, zatim Kia Optima, Jaguar XF, redizajnirani Chevrolet Spark, koncept buduće Honde Civic, SUV Lexus RX, koji prijeti Range Rover Sportu i Mercedesovom GLE-u...

Što se američkih proizvođača tiče, Cadillac je otkrio novi CT6 , koji bi trebao predstavljati konkurenciju Mercedesovoj S-klasi, a Lincoln je predstavio koncept budućeg Continentala .

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bbbdado 04.04.2015.

    Imam novaca taman za kupit poster i na zid metnut

  • KokoT 03.04.2015.

    Volio bih vidjeti magarca koji je konstruirao zadnji kraj na Civicu,valjda je na Mazdinom ili Toyotinom platnom spisku,pa radi namjernu štetu Hondi.Ako ovako nastave,propast im je vrlo blizu.

  • 03.04.2015.

    može honda ali u crnoj boji :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare