To je to što me zanima!

Pametni gradovi – digitalne tehnologije za budućnost stanovanja

Inovativna dostignuća nezaobilazni su dio našeg privatnog života, a budućnost donosi sjajna rješenja za olakšanje svakodnevice u kojoj će umjetna inteligencija preuzeti funkcije zbog kojih će nam život izgledati bolje i kvalitetnije
Vidi originalni članak

Tehnologija se pokazala kao ključ napretka društva, stoga velike kompanije širom svijeta rade intenzivno na razvoju digitalnih formata prilagođenih korisnicima u svim segmentima života. Mobilne mreže i pristup internetu danas su gotovo standard u cijelom svijetu, a razne aplikacije i pametna rješenja omogućavaju brzu uslugu u brojnim sektorima.

Pogledajte program Digital Takeover-a ovdje.

Život u urbanoj sredini uz sve prednosti koje nudi tehnologija

Jedno od najintenzivnijih područja razvoja digitalnih inovacija su gradovi, a među najvažnije suvremene trendove ubraja se pametno planiranje svakodnevnih života u istima. Radi se o urbanim centrima kojima je svrha pomoću različitih međusobno operabilnih sustava uspješno se nositi s izazovima 21. stoljeća. Pametno uspostavljene mreže gradskog prometa, optimirana odvodnja i zbrinjavanje otpada kao i učinkovito upravljanje građevinama, opskrba energijom i energetska održivost, mobilnost i dostupnost usluga - sve to zajedno čini digitalizirano i interaktivno upravljanje gradom u kojem je cilj učinkovitija, održivija i ugodnija urbana sredina. Pametni gradovi su svjetski trend, a njihov razvoj budućnost stanovanja.

Saznajte kako će izgledati vaša svakodnevica

Na unapređenju digitalnog okruženja te stvaranju novih tehnologija rade brojni svjetski stručnjaci, a jedan od njih je i Michael Frank, viši potpredsjednik za Smart City u Deutsche Telekomu. Frank je od lipnja 2020. na čelu tima koji pronalazi rješenja za pametne gradove unutar tvrtke Deutsche Telekom gdje nadgleda projekte „s kraja na kraj” (end-to-end). Frank radi u sjedištu te velike kompanije u Bonnu u Uredu za korporativne poslove gdje je zadužen za usklađivanje i izvršavanje plana transformacije Deutsche Telekoma, a svoje bogato iskustvo iz sfere digitalnih tehnologija podijelit će sa sudionicima Digital Takeovera 2020 u stručnom predavanju pod nazivom 'We will not stop'.

Franck će u svom predavanju govoriti o načinima kako u Deutsche Telekomu stvaraju svijet boljih mogućnosti te pokazati da upravo Smart City rješenja najbolje odgovaraju na pitanje kako sve tehnologija zaista služi čovječanstvu i čini živote kvalitetnijima. Također, Franck će nagovijestiti i o najnovijim trendovima u ovom području, a koji nas čekaju u bliskoj budućnosti.

Michael Frank počeo je raditi u grupi Deutsche Telekom 2004., a od 2013. unutar kompanije radio je na više rukovoditeljskih pozicija. Bio je zadužen za međunarodne podružnice Magyar Telekoma i upravljao strategijom grupe Magyar Telekom. Na kasnijoj poziciji u Magyar Telekomu bio je odgovoran za ključne strateške projekte u području uvođenja širokopojasne mreže koja se financira sredstvima EU-a i poslovnog razvoja za Smart City / IKT.

Nemojte nikako propustiti ovo inspirativno predavanje, a kad možete saznati koje vas sve inovacije čekaju u budućnosti pogledajte u programu ovdje.

Zbog epidemiološke situacije i brige za zdravlje svih sudionika, Digital Takeover 2020 odvijat će se od 7. do 11. rujna online, a za sve naše čitatelje osigurali smo besplatne ulaznice koje možete preuzeti na Digital Takeover stranici ili putem Entrio sustava.

U pet dana summita donosimo vam preko 24 sata programa u kojem sudjeluju stručnjaci i inovatori iz svijeta biznisa, marketinga, inovacija, blockchain tehnologije, fintecha, retaila, medicine, medija i drugih industrija.

Svi koji preuzmu ulaznicu moći će svaki dan uživati u live streamu, a dodatno je Digital Takeover 2020 upotpunjen i bogatom videotekom gdje se na zahtjev može pogledati dopunski sadržaj programa summita.

Preuzmite svoju besplatnu ulaznicu – digitaltakeover.hr

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare