To je to što me zanima!

Playstation 3 odbija 'suradnju' nakon posljednje nadogradnje

Nadogradnja 4.45 objavljena je u utorak, a nakon instalacije i podizanja sustava, korisnicima se prikazuje samo početni ekran, ali bez izbornika i navigacijske trake
Vidi originalni članak

Sony je uklonio posljednju nadogradnju za Playstation 3 konzolu nakon što je veći broj ljudi prijavio da im je konzola prestala raditi. Nadogradnja 4.45 objavljena je u utorak, a nakon instalacije i podizanja sustava, brojnim korisnicima prikazuje se samo početni ekran, ali bez izbornika i navigacijske trake.

Sony je na Twitteru objavio da istražuju problem, a za BBC navode da se radi o manjem broju uređaja. 

Korisnici bi trebali čekati nove upute i verziju nadogradnje koja se može skinuti, a iz Sonyja su preko Twittera poslali i ispriku. Još se ne navodi što s konzolama koje su ostale 'van pogona', a brojni korisnici na forumima i preko Reddita navode kako će se vjerojatno moći reaktivirati kroz 'safe mode'. 

Sony je u srijedu objavio i prvi prikaz sučelja novog Playstationa koji možete vidjeti ispod teksta. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • FilipPetreković 12.07.2013.

    ja ću si rađe kupit xbox one

  • kriistijan 29.06.2013.

    Nadogradnja je bilay juče,kak ne kužite da i stara i nova konzola imaju multiplejer mrežu,nešto moraju sjebat da bi ljude potaknuli na pripremu kupovanja nove.Jel ja ne vidim razlog zašto se nebi i nakon izlaska nove konzole proizvodile i zastaru još uvjek igrice,jel po meni se nova konzola po ničemu ne razlikuje jedino po izgledu,i to je to.

  • Murillo 20.06.2013.

    moj Sony radi fenomenalno, jedino mu je malo ćevru pa ne mogu igrat Injustice koliko bi htio, ili da jednostavno kupim klimu :D?

Komentiraj...
Vidi sve komentare