To je to što me zanima!

Po pet Euro NCAP zvjezdica dobili su Maserati, Peugeot..

Među malim obiteljskim automobilima, odnosno kompaktima, najbolje su prošli Peugeot 308 i Mazda3, koji su osvojili maksimalnih pet zvjezdica na Euro NCAP-u
Vidi originalni članak

Euro NCAP je objavio rezultate sigurnosnih testova 11 novih vozila u različitim kategorijama.

Među malim obiteljskim automobilima, odnosno kompaktima, najbolje su prošli Peugeot 308 i Mazda3, koji su osvojili maksimalnih pet zvjezdica, dok su Ford EcoSport i BMW i3 dobili četiri zvjezdice.

Jednovolumen Mercedes Citan Kombi, koji je ranije ove godine dobio tri zvjezdice, sada je ponovno testiran te je osvojio zvjezdicu više. Ford Tourneo Connect i hibridna inačica Mitsubishi Outlandera (PHEV) osvojili su po pet zvjezdica. Nissan Note i Volkswagen T5 osvojili su četiri zvjezdice.

Najluksuzniji automobili na testiranju, Maserati Ghibli i Infiniti Q50, briljirali su i osvojili po pet zvjezdica.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • KokoT 28.11.2013.

    Taj Euro NCAP je jedan običan drek...isto kao i njihove zvijezdice.Zaštita ovakva,zaštita onakva,pa onda zaštita za pješake,uskoro i zaštita za pse,koja debilana,glupost do bola.

  • kmarus 28.11.2013.

    Bio sam prošlu subotu na test vožnji u Peugeot - u u Osijeku i ljudi mogu Vam reći da 308 više nema veze sa nekadašnjim proizvodima Peugeot . Auto ostavlja bez daha . Meni i nije pretjerano lijep jer bočno i od nazad podsječa na A3 ali vozno i kvalitativno je jednostavno odličan ... unutra je prekrasan i bolje mi leži taj mali spušteni volan ,nego što sam se mogao nadati . Jednostavno su sve pogodili .Moj komentar je 100 % nepristran . Tko ne vjeruje neka ode probati - ništa ne košta ...

  • AlfaVuk 28.11.2013.

    .. a od njih je jedino Maseratti auto, a ostalo bljak konfekcija..

Komentiraj...
Vidi sve komentare