To je to što me zanima!

Poljoprivreda je hit: Farming Simulator 17 'preorao' tržište

Farming Simulator 17 je u manje od mjesec dana okupio preko milijun igrača, objavio je izdavač igre, a to je gotovo dvostruko više u odnosu na lansiranje prošlogodišnjeg naslova
Vidi originalni članak

Pazite ove blockbuster, visokobudžetne naslove: Call of Duty: Infinite Warfare, Titanfall 2, Dishonored 2, Watch Dogs 2. Niti jedan od tih naslova nije ispunio prodajna očekivanja, no zato je ova godina bila itekako plodna za jedan sasvim neočekivani naslov.
Farming Simulator 17. Evo i jedna prigodna:

Da, Farming Simulator 17 je u manje od mjesec dana okupio preko milijun igrača, javio je to izdavač Focus Home Interactive. To je gotovo dvostruko više u odnosu na launch prošlogodišnjeg naslova koji je unutar dvije godine prodan u preko 3 milijuna primjeraka.

Focus kaže kako polovinu igrača čine vlasnici PC verzije; kako oni koji su igru kupili u fizičkoj trgovini, tako i oni koji su igru kupili na Steamu.
Eto, EA, Activision, Ubisoft i Bethesda - možda je vrijeme da se krenete baviti poljoprivredom.
Izvor: IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • koko82 29.11.2016.

    sve 5... al tko to igra..... prijedlog za slijedeci naslov.... sušenje boje.... ofarbajte eiffelov toranj u prirodnoj velicini sa cetkicom za zube.....

  • novavrstaintelegentnogcovjeka 28.11.2016.

    Neki bi ljudi iz grada mislili kako je ova igrica glupa i dosadna.Je nakon nekog vremena dosadi ali to je tip igre koja se mora ostaviti na kompu a ne odma izbrisati.Igra defnitivno opusta kada si pod stresom i svako malo opet ces pozelit se opustit.Ja imam fs15 i mogu reci da do prije jedan dan nisam taknuo igru pola godine ali mi najedanput doslo da igram.Defnitivno preporucujem onima koji se zele opustit.

  • blade12 28.11.2016.

    Svaka cast igrici zadnj koji sam je igro je 15 ali brate mili clanak je cisto sra.je ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare