To je to što me zanima!

Portrait Shop vaše fotografije pretvara u umjetnička djela

Portrait Shop je prvi studio u Hrvatskoj koji vaše fotografije pretvara u jedinstvena umjetnička djela. Vaše fotografije obrađene u različitim kreativnim stilovima printamo na slikarsko platno.
Vidi originalni članak

Portrait Shop je prvi dućan u Hrvatskoj koji vaše fotografije pretvara u jedinstvena umjetnička djela. Vaše fotografije u izvornom obliku ili obrađene u različitim stilovima (akcent, che, graffiti, retro i warhol) printamo na slikarsko platno. Za izradu fotografija na platnu koristimo najmoderniju opremu i visokokvalitetne materijale. Drveni okviri na koje se postavljaju platna identični su onima koje koriste slikari i garantiraju dugovječnost gotovih slika.

Posjetite nas na adresi Tratinska 33 u Zagrebu (Google karta) i donesite fotografiju na memory sticku ili CD-u ili pošaljite mailom na adresu: info@portraitshopzagreb.com

U dućanu možete vidjeti kako izgledaju isprintane fotografije, te se posavjetovati s našom ekipom oko stila i formata u kojem želite da se vaša fotografija obradi. Nakon što obradimo fotografiju prema vašim željama i pripremimo je za tisak, šaljemo je vama na autorizaciju. Nakon što odobrite finalni izgled, vašu pripremu puštamo u tisak. Nakon što je vaša fotografija gotova, čekamo da ju preuzmete u dućanu ili vam je šaljemo na kućnu adresu.

Primjere i cijene potražite na našoj web stranici, a novosti pratite na našem facebook profilu Portrait Shop.

U galeriji pogledajte različite kreativne primjere obrade fotografija...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • morski konjić 02.07.2014.

    Jako zanimljiva tehnika i izuzetno kreativni poklon za trajnu uspomenu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare