To je to što me zanima!

Posao iz snova: Plaćaju vas da lakirate nokte i ne radite ništa

Za ovaj kozmetički posao iz snova u opisu stoji da će buduća djelatnica imati zadatak isprobati 50 lakova mjesečno, te o njima napisati recenziju i fotografirati ih
Vidi originalni članak

Nailbox, britanski startup za pretplatu na lakove za nokte, traži novog zaposlenika, recenzenta za lakove za nokte, a za to je voljan platiti vrtoglavih 313.000 kuna godišnje.

Za ovaj kozmetički posao iz snova u opisu stoji da će buduća djelatnica imati zadatak isprobati 50 lakova mjesečno te o njima napisati recenziju. Kandidati za posao moraju biti istinski zainteresirani za ljepotu i nokte, moraju živjeti u Velikoj Britaniji, držati korak s novim modnim trendovima te imati dobro održavane ruke i nokte.

No, i ovaj posao ima potencijal postati noćna mora. Nanijet 50 lakova mjesečno znači da morate lakirati nokte u prosjeku dvaput dnevno. To znači da nećete moći ispitati dugotrajnost laka, a mogli bi i oštetiti svoje nokte prevelikom upotrebom acetona i raznih lakova.

Ali nije sve toliko loše. Na web stranici kažu da bi se budući zaposlenik trebao suzdržavati od fizičkog rada i kućanskih poslova.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • realno1 21.06.2015.

    U nekoliko novina čitam isti članak, ali niti jedan novinar si nije dao truda pročitati uslove kandidiranja - jedan od uslova jeste da kandidat mora imati prebivalište u UK. Sitan propust...

  • PATRICIA 20.06.2015.

    Ovaj posao bi bio noćna mora za mene.

  • CUKRENA. 20.06.2015.

    To bi mi bio najmanji problem, ionako ih stalno lakiram..samo, šteta ...ne živim u Britaniji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare