To je to što me zanima!

Potvrdili ekspanziju za World of Warcraft: Što skriva Legion?

World of Warcraft: Legion je nasljednik prošlogodišnje ekspanzije Warlords of Draenor. Datum izlaska zasad nije potvrđen, no već se možete prijaviti za betu
Vidi originalni članak

U posljednje vrijeme sve se više šuškalo o novoj World of Warcraft ekspanziji, a službena potvrda došla je na Gamescomu, velikom gamerskom sajmu održanom prošli tjedan u Kolnu. Šesta ekspanzija zvat će se Legion .

Ekspanzija će donijeti novi kontinent – Broken Isles . Podiže se i maksimalni level likova sa 100 na 110. Blizzard će dodati i novu klasu Demon Hunter koja će za razliku od ostalih imati samo dvije specijalizacije – Havoc (Melee DPS) i Vengeance (Tank). Sve fanove World of Warcrafta čeka i temeljit redizajn PvP sustava te Artifact oružja .

Blizzard Entertainment

Naravno, tu su i nove tamnice i raidovi, a Blizzard je najavio i da će smanjiti broj followera, no oni će postati još korisniji.

Blizzard Entertainment

Kako je Warlords of Draenor ekspanzija donijela besplatni boost jednog lika na level 90, Legion će vam omogućiti da boostate odabrani lik na level 100 .

World of Warcraft: Legion je nasljednik prošlogodišnje ekspanzije Warlords of Draenor. Datum izlaska zasad nije potvrđen, no šuška se da bi ekspanzija mogla doći krajem sljedeće godine. No, već sada se možete prijaviti za beta testiranje koje bi trebalo početi tijekom godine.

Blizzard Entertainment

Sredinom sljedeće godine izlazi i dugo očekivani Warcraft film.

Kako vam se čini nova ekspanzija i hoćete li je igrati?

Idi na 24sata

Komentari 46

  • curaitambura 23.11.2015.

    i nasparam ovog sto si naveo da igras i dalje smatras wow glupom igrom???... jednostavno ti je IQ u qurcu za shvatit igru u kojoj nema kraja i ne mozes stavit na easy... jednostavno wow se igra a ostalo isprobava

  • Anoobyz 27.08.2015.

    Pa dokle ce s tim WoWom...treba nam nes frisko ova vrsta MMoa je vec...mehhh

  • Filcho 13.08.2015.

    Ako misliš na mene, ako ne, nije bitno, evo ti odgovora. Ja imam preko 150 sati u Skyrimu, preko 100 h u Falloutu 3 + oko 80 h u Falloutu NV, CoD 1,2, MW, WaW, MW2, Black Ops prijeđeni, Dead Island 75 h, online igra koju spominjem za sad preko 60 h, + neznam ni sam koliko još prijeđenih singleplayera, od GTA do Need For Speeda, Test Drive Unlimiteda 1,2 i Just Causea 2, Borderlandsa 1 i 2, a da ne govorim o svakodnevnim igrama kao PES i LFS...gamer je bilo tko igra nekakvu igricu, pa to čak bio i glupi farmville, to što ste se vi djeca ovisnici umislili da ste "pravi gameri" kao što ti spominješ, to je iluzija, gaming nije samo WoW i LoL...prijatelj mi igra LoL, ali također kao i ja, ima utučenih sati i naslovima koji su obilježili gamimg (Skyrim, Fallout, CoD itd.) i sam kaže da online igricu može shvatiti kao natjecanje, a ove klasike smatra bitnim na putu da postaneš "pravi gamer".

Komentiraj...
Vidi sve komentare