To je to što me zanima!

Potvrdili: Novi Battlefield nastavak izaći će krajem 2016.

Još krajem prošle godine Jorgensen je komentirao novi Battlefield nastavak te je najavio da će se igra vratiti svojim 'vojnim korijenima'. Igra se očekuje 2016.
Vidi originalni članak

Blake Jorgensen, financijski direktor Electronic Artsa, u nedavnoj je izjavi potvrdio da će novi nastavak igre Battlefield izaći sljedeće godine.

- Najavili smo da nam je namjera tijekom sljedećih nekoliko godina imati jake nove pucačine (FPS) svake godine. Ove godine to je Star Wars: Battlefront. Sljedeće, još jedan Battlefield – rekao je.

Još krajem prošle godine Jorgensen je komentirao novi Battlefield nastavak te je najavio da će se igra vratiti svojim 'vojnim korijenima'. Spekulacije su već počele te mnogi očekuju Battlefield 5 dok ostali navijaju za Battlefield: Bad Company 3.

Posljednja Battlefield igra, Battlefield Hardline, izašla je u ožujku ove godine

Idi na 24sata

Komentari 24

  • MrDick 03.08.2015.

    Nije smjesten u drugom svj. ratu, automatski promasaj! Moderne pucacine su previse prozvakane i zamorne..

  • iPhone_1 02.08.2015.

    Bojim se da sto god naprave da nece dobro proci. Battlefield 4 je maximalni promasaj prilikom releasea, gdje se evo do dan danas igra muci s problemima u onlineu, sto defintivno nije preporuka za kupovinu. Ja se radujem novom nastavku, da´l cu kupit? Hocu, al necu odmah na release dayu, nego cu pricekat sto drugi kazu kakva je igra u online modeu..gledam sljedeci BF kao novu sansu ili propast! nadam se najboljemu

Komentiraj...
Vidi sve komentare