To je to što me zanima!

Pranje automobila odsad se može plaćati i SMS porukama

Ovo je prva takva usluga u Hrvatskoj i zemljama u okruženju, a funkcionira po istom principu kao i usluga SMS parkinga koju već godinama koristimo
Vidi originalni članak

Odlazak u autopraonicu često povezujemo s traženjem sitniša kako bi mogli 'nahraniti' automat prije pranja vozila, no sada je stigla nova usluga mAutopraonice koja omogućuje da pranje i čišćenje vozila platimo SMS porukom u privatnim samoposlužnim praonicama. 

Naravno, autopraonice će i dalje zadržati postojeće sustave naplate. Korištenjem usluge unaprijed plaćamo određenu naknadu kroz SMS poruku s odgovarajućom ključnom riječi na kratki broj 700700, a ključna riječ se sastoji od identifikacijskog broja uređaja za pranje i naknade od primjerice 5 ili 15 kuna. 

Prve autopraonice koje nude ovu mogućnost plaćanja su u Svetoj Nedelji u Ulici Dr. Franje Tuđmana 26 i u Sesvetama na adresi Ljudevita Posavskog 13 s kapacitetom. Iz Vipneta navode da je u planu širenje mreže diljem države. Ova usluga inače je dostupna svim pretplatnicima i Vipme korisnicima.

Velik rast mobilnog plaćanja

Vipnet inače navodi kako se procjenjuje da je vrijednost transakcija preko mobilnih uređaja u 2014. iznosila 392 milijarde, dok bi do 2020. na globalnoj razini ona trebala dosegnuti 2849 milijardi dolara.

Više informacija o usluzi mAutopraonice pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 30

  • josip14_1 02.03.2016.

    smrdi barut opet

  • JerkoKC 02.03.2016.

    A jeli se dobije i peračica?

  • be yourself 01.03.2016.

    Šta nije lakše izvadit 50 kn ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare