To je to što me zanima!

Prekrasna interaktivna karta svijeta uživo prikazuje vrijeme

Uz igranje s postavkama animacije, ova interaktivna karta djeluje poput igre u kojoj se možete izgubiti, dok u isto vrijeme pratite kakve su vremenske prilike u cijelom svijetu
Vidi originalni članak

Odlične interaktivne karte često su nas znale oduševiti atraktivnim prikazom golemog broja podataka, a najnovija će vas oduševiti prikazom trenutnih vremenskih prilika u cijelom svijetu. Ventusky je web aplikacija češke tvrtke InMeteo, koja je podjednako dobro dizajnirana i informativna. 

Fantastična karta vam omogućuje da vidite trenutne temperature, padaline, naoblaku, brzinu vjetra, a uz igranje s postavkama prikaza te prikaz temperature i vjetra lako ćete se izgubiti u ovoj karti. Naravno, možete zumirati i vidjeti kakvo je vrijeme u vašoj okolini, ali i pogledati cijeli svijet odjednom. Na taj način možete dobiti i uvid u to koliko su vremenske prilike iznad jednog dijela svijeta povezane s drugim. 

Osim trenutnog stanja, na dnu se nalazi i vremenska traka koja vam omogućuje da vidite kakvo je vrijeme bilo ili kakvo će tek biti. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Blackstarxx 12.09.2016.

    Jedva čekam zimu...

  • 12.09.2016.

    Lijepo izgleda :)

  • mrxa1 12.09.2016.

    Trenutna temperatura je 30 stupnjeva (na meteo.hr) dok ova stranica prikazuje da je danas u 15h temperatura u Zagrebu i okolici 22 stupnja (kada se prelazi preko grada). Tek pritiskom na grad prikaže točnu temperatura...ali eto, lijepo izgleda, to se slažem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare