To je to što me zanima!

Preživi u paralelnoj stvarnosti: Konami otkrio novi Metal Gear

Metal Gear Survive govori o preživjelim članovima MSF-a koji su transportirani u paralelni svemir gdje se moraju boriti za svoje živote. Igra izlazi tijekom sljedeće godine
Vidi originalni članak

Hideo Kojima je možda napustio Konami, ali Metal Gear serijal ipak nije mrtav.

Naime, japanski developer i izdavač je na ovogodišnjem Gamescomu najavio Metal Gear Survive, kooperativnu akciju za do četiri igrača koja će biti smještena u MGSV svemir.

Iako to još nije izričito rečeno, čini se kako će Metal Gear Survive izaći kao svojevrsna ekspanzija za posljednji nastavak popularnog serijala.

Više informacija o igri i prvi gameplay video donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • funky0308 19.08.2016.

    Nisam uspio odigrati Phantom Pain do kraja. Prva polovica igre mi je bila odlicna, a kasnije je jednostavno nisam mogao provariti. Znam da je to MSG svijet ali jbga, ne mogu provariti te robote i ostala cuda. Prvi dio igre, cak i par misija u Africi - odlicno, ostalo nije za mene. Survival me tek ne zanima, ni tu ni u Tomb Raideru ni nigdje.

  • Annunnaki 17.08.2016.

    Nema Kojime nema ni Metal Geara...tocka i Isus Bog....Fak Konami

  • samoborac123 17.08.2016.

    Konami kao da zeli da ga mrzi cijeli gamerski svijet. Iako je ovo katastrofa, sigurno nije gore od MGS 3 Snake Eater pachinko uredjaja (neka igra na srecu). Sumnjam da cu ikad kupit iti jednu njihovu igru nakon ovog sto mi rade najdrazoj fransizi ikada. Sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare