To je to što me zanima!

'Prihvati li EU ACTA-u, bit će obaveza iako je ne potvrdimo'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Šef Hrvatskih laburista Dragutin Lesar rekao je kako se na Hrvatsku primjenjuju svi dokumenti koje EU potpiše od dana potpisa pristupnog ugovora do ulaska u EU
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 4

  • gologuzi osloboditelj 22.02.2012.

    Ovo je 21. stoljeće. Prije 30 godina filmska industrija je pokušala zabraniti VHS u strahu da će zbog njega propasti. To se nije desilo, dapače, zbog VHS se i obogatila. Nije na nama da štitimo autorska prava. Autorska prava trebaju štititi izdavačke kuće kroz iznalaženja novih načina štićenja multimedijskih sadržaja ( nešto poput zaštićenih CD-a ). Umjesto da ulože novac u nove tehnologije, oni potkupljuju par političara i time guše Internet. Ovo je 21. stoljeće. Vrijeme CD-a, DVD-a je iza nas i te ogromne kompanije bi to morale shvatiti. Onog trena kad se pojavio MP3 format morale se reagirati. Onog trena kad se pojavio iPod trebale su reagirati. Sad više nema povratka na staro. Ja više niti nemam gdje stavit glazbeni CD osim u računalo. Zašto bih ga onda kupio?

  • Johnny0160 21.02.2012.

    STOP ACTA!

  • proffy 21.02.2012.

    Prihvate li ACTU-u slobodno mogu odjavit internet i prebacit se na CARNet i potoršit fino 20 kn mjesečno da pogledam mail. Zapravo, dovoljan je mobilni internet. Strašno koliko forsiraju sad odjednom tu antipiratizaciju, prolaze vremena kad je internet besplatni izvor informacija, nažalost, ali ne znam što će postići s time, koda će više ljudi kupovat cd-ove itd..

Komentiraj...
Vidi sve komentare