To je to što me zanima!

Problemi sa surfanjem na A1: 'Bili smo pod DDoS napadom'

Za vrijeme trajanja poteškoća niti u jednom trenutku nije bilo prekida ostalih telekomunikacijskih usluga, poručuju iz A1 i dodaju da su većim dijelom sve teškoće riješili za manje od sat vremena
Vidi originalni članak

Brojni korisnici A1 mreže imali su velikih problema s pristupanjem sadržajima na webu i surfanjem u petak poslijepodne, a kako doznajemo iz A1, uzrok teškoćama nije bio kvar već DDoS napad s više računala. 

- Štitili smo naše korisnike od napada, a uslijed toga je došlo do otežanog korištenja web usluga - rekli su večeras iz A1. 

Navode da su teškoće na mreži zamijetili oko 17.35 sati, a brzom intervencijom, promet su većim dijelom uspostavili za manje od sata. 

- Za vrijeme trajanja poteškoća niti u jednom trenutku nije bilo prekida ostalih telekomunikacijskih usluga. Iskreno se ispričavamo svim našim korisnicima koji su imali poteškoća u korištenju naših usluga - rekli su iz A1.

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • BlackRaven 07.10.2019.

    Hahaha, daj napisi tko je ucinio tocno STO , pa da su se oni "obranili" od DDOS "napada"? Cisto sumnjam, jer imam nekih vrlo losih iskustava sa njima i znam kako znaju muljat - sve dok ne nalete na nekog tko zna vise od njih, pa je onda "ahem ,nismo tako mislili"...Inace, nisu oni jedini provider koji je full of sh in Croatia. Nazalost su i ostali takve jer im svima nad glavama i dalje visi d-lopovcom, koji iz RH samo izvlaci lovu , a NULA ulaganja u infrastukturu koja se nije pomakla iz 2005 godine. Ovo ovdje da nekome iz struke ispricas vani - ne bi ti vjerovao, kakve cijene imaju i za kakve usluge. Zamisli njima je 1Mbit =/sec - zadovoljavanje tehnickih uvjeta. E kad onda nisam pao od infarkta uzrokovanog teskim smijehom , nikad necu.

  • MarioMarca 05.10.2019.

    Hahahaaha jedan Amaterski Haker vas blokiro i to s jednim pc i jednim programom zvanim BT hahhaahahhah sta imate tehnicare zaploslene preko veze pa nemaju pojma sta mali od kuma nije se skolovo za net sigurnost ali on zna upalit pc i logirat se na Facebook pa je dobar za poso admina i da 100 % niste vi uklonili kvar nego je Haker presto s napadom vidio covjek da vas moze izbusit ko svicarski sir i to mu je dosta

  • TomislavPohmajević 05.10.2019.

    U Austriji ili Njemačkoj takve trikove i spačke ne rade jer bi im se napili krvi,ali tu u našoj Rvatskoj može sve uopće nije problem,katastrofa govna ,mijenjaju dijelove ugovora koji traje ,a kad želiš nešto promijeniti memože,fuj firma

Komentiraj...
Vidi sve komentare