To je to što me zanima!

Večernji vas na Timelineu vodi kroz vrijeme od 1969. do danas

Otputujte u prošlost, pogledajte prvu naslovnicu i prisjetite se svih događaja koji su obilježili određeno razdoblje tijekom više od 50 godina postojanja Večernjeg lista
Vidi originalni članak

Facebook fan stranica Večernjeg lista narasla je na više od 50.000 fanova. Tim je povodom na Facebooku uređen poseban 'timeline' odnosno vremenska crta koja vas vodi u prošlost. Najvažniji ili barem najupečatljiviji događaji od 1. srpnja 1959. kada je objavljen prvi broj Večernjeg lista, pa do 2009. godine kada je obilježeno 50 godina Večernjaka, ovdje su našli svoje mjesto.  Klikom na pojedinu godinu s desne strane  fan stranice, možete se prisjetiti koji je događaj obilježio koju godinu.

Na ovaj način desetljeća tradicije Večernjeg lista spojena su s modernom tehnologijom i Facebookom, koji je danas nezaobilazni dio naših života. Na fan stranici svakodnevno možete pronaći najzanimljivije i najvažnije događaje objavljene na samom portalu Večernjeg lista. Često se donosi i dodatan sadržaj koji se može vidjeti samo na Facebooku, a s vremenom i radi modernog novinarskog pristupa, objavljuju se i takozvane 'breaking' vijesti.

Najbitniji aspekt Facebook fan stranice, dakako, komunikacija je s čitateljima. Putem komentara i privatnih poruka čitateljima je omogućena direktna komunikacija s redakcijom i uredništvom Večernjeg lista. Tomu u prilog svjedoče brojne fotografije i priče koje su upravo putem fan stranice došle do šire publlike.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare