Obavijesti

Tech

Komentari 0

Večernji vas na Timelineu vodi kroz vrijeme od 1969. do danas

Večernji vas na Timelineu vodi kroz vrijeme od 1969. do danas
8

Otputujte u prošlost, pogledajte prvu naslovnicu i prisjetite se svih događaja koji su obilježili određeno razdoblje tijekom više od 50 godina postojanja Večernjeg lista

VIDEO

Facebook fan stranica Večernjeg lista narasla je na više od 50.000 fanova. Tim je povodom na Facebooku uređen poseban 'timeline' odnosno vremenska crta koja vas vodi u prošlost. Najvažniji ili barem najupečatljiviji događaji od 1. srpnja 1959. kada je objavljen prvi broj Večernjeg lista, pa do 2009. godine kada je obilježeno 50 godina Večernjaka, ovdje su našli svoje mjesto.  Klikom na pojedinu godinu s desne strane  fan stranice, možete se prisjetiti koji je događaj obilježio koju godinu.

Na ovaj način desetljeća tradicije Večernjeg lista spojena su s modernom tehnologijom i Facebookom, koji je danas nezaobilazni dio naših života. Na fan stranici svakodnevno možete pronaći najzanimljivije i najvažnije događaje objavljene na samom portalu Večernjeg lista. Često se donosi i dodatan sadržaj koji se može vidjeti samo na Facebooku, a s vremenom i radi modernog novinarskog pristupa, objavljuju se i takozvane 'breaking' vijesti.

Najbitniji aspekt Facebook fan stranice, dakako, komunikacija je s čitateljima. Putem komentara i privatnih poruka čitateljima je omogućena direktna komunikacija s redakcijom i uredništvom Večernjeg lista. Tomu u prilog svjedoče brojne fotografije i priče koje su upravo putem fan stranice došle do šire publlike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Njemačka protiv kaznene carine za kineske električne aute: 'Mi se želimo natjecati, ne zatvoriti'
KOMISIJA POKRENULA ISTRAGU

Njemačka protiv kaznene carine za kineske električne aute: 'Mi se želimo natjecati, ne zatvoriti'

Njemačka vlada mora osigurati okruženje koje će kompanijama omogućiti da i dalje stvaraju dodanu vrijednost u matičnoj zemlji i da obrane poziciju u međunarodnoj trgovini, objasnio je Volker Wissing

SAD udara na  Huawei: Povlače dozvole za isporuke čipova
QUALCOMM I INTEL ŠUTE

SAD udara na Huawei: Povlače dozvole za isporuke čipova

Glasnogovornik Intela odbio je komentirati, Qualcomm nije odgovorio na upit da komentira povlačenje dozvola, a Huawei nije odmah odgovorio.
Uber sa znatno većim prihodom na početku godine, skočio broj korisnika i putovanja globalno
ODLIČNI REZULTATI

Uber sa znatno većim prihodom na početku godine, skočio broj korisnika i putovanja globalno

Uberov prihod porastao je u prva tri ovogodišnja mjeseca za 15 posto u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje, na 10,13 milijardi dolara.