To je to što me zanima!

Prva Lumia s dvije SIM kartice: Nokia 630 stigla je u Hrvatsku

Lumiju 630 pokreće četverojezgreni Snapdragon 400 na 1,2 GHz uz 512 MB radne memorije. Dolazi s IPS LCD ekranom dijagonale 4,5 inča. Cijena joj je 1449 kuna
Vidi originalni članak

Samo dva dana nakon početka globalne prodaje i u Hrvatsku je stigla Nokia Lumia 630. Ovo je prva Lumia u Dual SIM verziji, ali i prvi model s Windows 8.1 nadogradnjom operacijskog sustava. 

Pokreće ju četverojezgreni Snapdragon 400 na 1,2 GHz uz 512 MB radne memorije. Dolazi s IPS LCD ekranom dijagonale 4,5 inča rezolucije 480x854 piksela. Opremljena je s 8 GB interne memorije, koja se može proširiti micro SD karticama. Stražnja kamera snima fotografije od 5 megapiksela i 720p video, a nedostatak je što nema prednju kameru. Verzija s dva utora za SIM kartice stoji 1449 kuna, a uskoro će biti dostupna i kod operatera u verziji s jednom SIM karticom.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Palmira 19.05.2014.

    ŽOk, OnePlus je počeo slat invite. Koga zanima nek ode ovamo, kakve Nokie i Samsungi i sve ostalo : http://tinyurl.com/kbmgleq

  • Why 19.05.2014.

    Neću citirat ni jedan kometar, ali... Pljuc android, pljuc, iOs, pljuc WP8.... Zašto i čemu? Ne branim ni jednu navedenu platformu, ali WP je kud i kamo napredniji os od Androida. Bavim se pisanjem aplikacija za jednu i drugu platformu, samo što ću reći je da Android ima brdo aplikacija naspram WP, ali s programerskog stajališta polovica tih aplikacija je čisto sr****. Da se market očisti od tih aplikacija tada bi vidjeli koliko je WP konkretniji. Zaboravih reć, upravo zbog toga androidu treba puno jači hardware. Ali naravno "vama" to nije bitno jer je važno samo da radi i da android telefoni imaju napucani hardware te da ga vi sami rootate i tako dalje.... Kaže jedan čovjek: "UPOZNAJ U DUBINU PA ONDA SUDI". LP i živjeli Vi meni.

  • SAM TE GLEDAM 18.05.2014.

    Sve je to super al ja osobno nemam baš nekakvog ljepog iskustva sa mobom koji ima mogučnost 2 sim kartice. Ja sam imao CAT B 15 i smrzavao mi se čim sam stavio 2 sim kartice a slovi kao radni mob, tak da et možda Nokia bude ok??

Komentiraj...
Vidi sve komentare