To je to što me zanima!

Prvi pametni dućan stigao u Rijeku, Karlovac i Zagreb

Inovativan maloprodajni koncept Smart by Technomarket predstavlja prvi pametni dućan u Hrvatskoj. Ovaj spoj klasične i on-line trgovine mjesto je najsuvremenijeg oblika maloprodaje današnjice.
Vidi originalni članak

Smart by Technomarket nudi kupcima brzinu i širinu ponude web shopa, sve prednosti klasične trgovine kao što su preporuke prodajnog savjetnika ili plaćanje na blagajni, ali i brojne popratne usluge koje uključuju instalaciju i montažu uređaja, npr. pametnog televizora, konfiguraciju računala te, naravno, brzu dostavu.

Zahvaljujući velikom touch screen ekranu koji čini središnji dio trgovine u pametnim Smart by Technomarket kupci mogu pronaći upravo ono što traže nakon čega kupnju nastavljaju u web shopu ili na licu mjesta. Odabrani artikl dostavlja se na željenu adresu, a manje uređaje može se odmah preuzeti. Ukoliko vam je draže kupovati u udobnosti vašeg doma, dolaskom u  Smart by Technomarket možete samo pokupiti vašu narudžbu.  

Technomarket se konceptom Smart by Technomarket još više približio svojim kupcima (kao i onima koji će to tek postati) te još jače učvrsti poziciju regionalnog lidera kada je riječ o ponudi potrošačke elektronike, malih kućanskih uređaja i bijele tehnike.

Smart by Technomarket dostupan je u K centru Fiume u Rijeci, Super Konzumu u Karlovcu te od prošlog tjedna i u City Centru East u Zagrebu.

Idi na 24sata