To je to što me zanima!

Rasprodaja Xplorer bicikala na Mondu, odaberite svoj model!

Mondo i Xplorer snizili su cijene bicikala Xplorer Spark 26'', Buddy 16'' i Miss Daisy 16'' i poklanjaju vam set Xplorer gratis! Požurite jer su količine ograničene!
Vidi originalni članak

Ovom prilikom nudimo vam ograničenu količinu Xplorer Spark 26'' bicikla po cijeni od 799,99 kn! Uz bicikl vam poklanjamo i set Xplorer koji se sastoji od prednje 5 LED lampice svjetla, stražnje 3 LED lampice bljeskalice, pumpe i žičanog lokota s ključem (vrijednost seta je 179,99 kn).
Ovaj bicikl namijenjen je početnicima, koji tek ulaze u svijet biciklizma i počinju se rekreativno baviti brdskim biciklizmom. Osim atraktivne cijene nudi kvalitetnu opremu (Shimano, Falcon) i jednogodišnje jamstvo.

Cijena prije akcije 1149,99 kn, akcijska cijena: 799,99 kn + Set Xplorer gratis! 

Osim Sparka, predstavljamo model Buddy 16'' u plavim nijansama za dječake i Miss Daisy u kombinaciji ljubičaste i bijele boje za djevojčice. Dodatna pogodnost bicikla za dječake je stražnji nosač za prtljagu dok model za djevojčice dolazi s prednjom košarom, resicama i zvoncem, što će dodatno razveseliti djecu.
Modeli su predviđeni za djecu od 5-7 godina starosti, odnosno otprilike između 111-123 centimetara. 

Bicikli su na akciji po cijeni od 499,99 kn + set bljeskalica gratis! 

Do svog bicikla jednim klikom na Mondo Internet Supershopu!

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express na rate), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, a za narudžbe preko 700 kn je besplatna. Rok dostave je 4 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Idi na 24sata