To je to što me zanima!

Remasterirani StarCraft u HD verziji vidjet ćemo već u rujnu?

Ušminkana verzija kultnog RTS-a iz 1998. koji je u potpunosti redefinirao žanr strategija u stvarnom vremenu bi trebao biti najavljen već sljedećeg mjeseca.
Vidi originalni članak

Naši izvori iz SAD-a razveselili su nas informacijom kako će Blizzard Entertainment uskoro izbaciti StarCraft HD Remaster za PC!

Ušminkana verzija kultnog RTS-a iz 1998. koji je u potpunosti redefinirao žanr strategija u stvarnom vremenu bi trebao biti najavljen već sljedećeg mjeseca.

Nadalje, naši izvori otkrivaju kako će konkretan datum izlaska remasterirane verzija originalnog StarCrafta biti otkriven najkasnije do ovogodišnjeg BlizzCona u studenome. Nadograđena verzija igre bi trebala imati "uljepšanu grafiku i redizajnirano korisničko sučelje," no osim toga će se igrati baš kao i legendarni, 18 godina stari original.

Više informacija o nadolazećem StarCraft remasteru donosi IGN Adria.
 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • del_ky 09.08.2016.

    Najjači multiplayer RTS ikada. Kakav mrtvi C&C? Warcraft 2 je još mogao konkurirati, no Starcraft BroodWar gazi sve, počinje se igrat esports, koreanci to prenose na televiziji stari moj... Najizbalansiranija igra između 3 totalno drukčije rase, svaki unit ima counter.. stvarno strašno, ostala je uvijek zanimljiva i napeta jer su svake godine pro-gammeri izmisljali nove neviđene taktike.. dan danas se igra na iccupu, došao je Sc2 ali nikad nije bio tako dobar. Napravili su ga za noobove jbg... Na YouTube ima lijepih starih mečeva, najigrac Flash definitivno. No tata te igre će uvijek biti slayers_boxer.

  • 09.08.2016.

    Hrpa ovih "Remaster" i "Remake" igara u zadnje vrijeme se prodaje., Pa tako mogu unedogled,. svaka igra sad može imati R&R I tako svaki put kada se napravi neki proboj u grafičkom smislu., Umjesto da rade na novim sadržajima i novim stvarima, oni recikliraju stare., Pffft

  • Behemot 09.08.2016.

    To je jedina igra koju igram zadnjih 10+ godina :D Nadam se da će doći i nove misije ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare