To je to što me zanima!

Retro Nokia 3310 u Hrvatskoj do kraja svibnja, zna se i cijena

Iako nije moćna kao Galaxy S8, Nokia 3310 puna je šarma i stiže s baterijom koja traje mjesec dana. Trebala bi stajati oko 450 kuna, a krajem mjesca moći ćemo je kupiti
Vidi originalni članak

Legendarna Nokia 3310 u novom izdanju jedan je od telefona u kojima se najviše pričalo ove godine, a napokon se bliži vrijeme i kad ćemo je svi moći imati u rukama. 

Tvrtka HMD Global krajem svibnja pustit će telefon u prodaju, a u Europi će prvo stići u Veliku Britaniju i to 24. svibnja. No, otprilike tada bi trebao stići i u Hrvatsku. Točan datum, kao i cijenu doznat ćemo kroz nekoliko dana. No, kako neslužbeno doznajemo, telefon bi u Hrvatskoj trebao koštati oko 450 kuna, odnosno najavljena cijena od 50 eura uvećana za porez.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nokia je modernu verziju telefona predstavila na sajmu u Barceloni krajem veljače, a iako su tamo bili i njihovi novi Android telefoni, ovo je bila jedna od najvećih zvijezda cijelog sajma. 

I dok je original, koji se prodao u 126 milijuna komada, mnogima bio prvi telefon, ovaj će vjerojatno biti dodatni uređaj za one dane kad želiš malo više mira. Nešto je manji i lakši od originala, ali i dalje ima bateriju koja u standby režimu traje mjesec dana. Sada je tu i 2,4-inčni ekran u boji, ali i kamera od 2 megapiksela te utor za microSD kartice. S njom ćete moći i na internet uz Operin preglednik, ali moći ćete računati samo na 2G brzine. Što i nije toliki problem jer ovom telefonu surfanje i nije glavna namjena. Kako bi nostalgičari potpuno došli na svoje, imat će i legendarnu Zmiju u novoj verziji. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Emiliano Zapata 12.05.2017.

    Samo je peradena da moze pratiti CIA korisnike....

  • blade12 10.05.2017.

    Bar da ima wifi mozda bi uzeo za 2.mobitel,al sta ce mi kad nemos ni whats app koristit normalno,neznam kad sam zadnji put poslo normalnu poruku ,a i pozive vecinom obavljam whats app ili messengerom

  • Gutmann 10.05.2017.

    Većina poznatih i nepoznatih proizvođaća ulaže u "smart" telefone pa su ovi danas s tipkovnicom vrlo loše kvalitete naspram sličnih prije deset godina. Ova Nokia je s obzirom da je samo 2G mobitel preskup. Da ima podršku za 3G i 3 mpx kameru te kvalitetan ekran po navedenoj cjeni odmah bi ga kupio. 3G mi treba isključivo za internet radio jer ne surfam mobilno a još uvijek danas koristim klasični mobitel Sony K750i jer me pametni telefoni ne zanimaju - i zato je šteta što se na tržištu više ne nude kvalitetniji "klasični mobiteli" s tipkovnicom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare