To je to što me zanima!

Rimac najavio novu veliku prekretnicu u povijesti tvrtke: Sve će otkriti večeras u 20 sati

O čemu je riječ javnosti će prijenosom uživo objaviti u ponedjeljak u 20 sati. Rimac je nedavno, nakon dugog iščekivanja, predstavio hiperautomobil Neveru, koja je prešla svaka očekivanja.
Vidi originalni članak

Na službenom Facebooku tvrtke Rimac Automobili su najavili sljedeću veliku prekretnicu povijesti hrvatske kompanije, a o čemu je riječ, javnosti će prijenosom uživo objaviti u ponedjeljak u 20 sati. Ostavili su i poveznicu preko koje će se moći uživo pratiti objava, kako najavljuju, velike vijesti.

- Što je sljedeće? Ovdje u Rimcu nikad ne odmaramo. Nakon nedavnog lansiranja Nevere, najavljujemo sljedeću veliku prekretnicu u povijesti naše tvrtke. Pridružite nam se u ovome i gledajte prijenos uživo 5. srpnja u 20 sati - napisali su u objavi.

NOVA ELEKTRIČNA ZVIJER Svjetski mediji raspisali se o Rimčevoj Neveri: "Pripremite se za promjenu. Zauvijek..."

Rimac je nedavno, nakon dugog iščekivanja, predstavio serijsku verziju svojeg električnog hiperautomobila koji se zove Nevera.

POGLEDAJTE VIDEO:

- To je to. Ovo je automobil koji sam sanjao kad sam prije deset godina krenuo na ovo ‘nemoguće’ putovanje. Sav naš naporan rad rezultirao je Neverom - našim hiperautomobilom koji obara rekorde. Ovaj automobil stvoren je da nadmaši sve i podigne ljestvicu, da podigne standarde za automobile visokih performansi. Ne samo u performansama, nego i kao zaokruženi, izbalansirani automobil za cestu. Kad smo prvi put predstavili C_Two, postavili smo izuzetno visoke ciljeve. Ali smo od početka tražili načine kako da ih nadmašimo - rekao je Mate Rimac.

 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • antonio68 05.07.2021.

    Samo po komentarima se može zaključiti da smo kao društvo dotakli dno kace. Nama ne trebaju tipovi popit rimca, nego čuvari torova sa šmajserima i njemačkim ovčarima, čizma i pendrek.

  • NenadZG 05.07.2021.

    Proizvoditi će normalne aute koje si mogu građani RH priuštiti?

  • masterplan 05.07.2021.

    drvlje i kamenje ne smije nitko da uspije u ovoj drzavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare