Tech

Komentari 69

Rimac najavio novu veliku prekretnicu u povijesti tvrtke: Sve će otkriti večeras u 20 sati

Rimac najavio novu veliku prekretnicu u povijesti tvrtke: Sve će otkriti večeras u 20 sati

O čemu je riječ javnosti će prijenosom uživo objaviti u ponedjeljak u 20 sati. Rimac je nedavno, nakon dugog iščekivanja, predstavio hiperautomobil Neveru, koja je prešla svaka očekivanja.

Na službenom Facebooku tvrtke Rimac Automobili su najavili sljedeću veliku prekretnicu povijesti hrvatske kompanije, a o čemu je riječ, javnosti će prijenosom uživo objaviti u ponedjeljak u 20 sati. Ostavili su i poveznicu preko koje će se moći uživo pratiti objava, kako najavljuju, velike vijesti.

- Što je sljedeće? Ovdje u Rimcu nikad ne odmaramo. Nakon nedavnog lansiranja Nevere, najavljujemo sljedeću veliku prekretnicu u povijesti naše tvrtke. Pridružite nam se u ovome i gledajte prijenos uživo 5. srpnja u 20 sati - napisali su u objavi.

Rimac je nedavno, nakon dugog iščekivanja, predstavio serijsku verziju svojeg električnog hiperautomobila koji se zove Nevera.

POGLEDAJTE VIDEO:

- To je to. Ovo je automobil koji sam sanjao kad sam prije deset godina krenuo na ovo ‘nemoguće’ putovanje. Sav naš naporan rad rezultirao je Neverom - našim hiperautomobilom koji obara rekorde. Ovaj automobil stvoren je da nadmaši sve i podigne ljestvicu, da podigne standarde za automobile visokih performansi. Ne samo u performansama, nego i kao zaokruženi, izbalansirani automobil za cestu. Kad smo prvi put predstavili C_Two, postavili smo izuzetno visoke ciljeve. Ali smo od početka tražili načine kako da ih nadmašimo - rekao je Mate Rimac.