To je to što me zanima!

Rimac se pohvalio: Razbili smo zadnju Neveru, gotovi su testovi

Mate Rimac je napisao da su obavili 45 testova i potpuno uništili devet jurilica koje koštaju po dva milijuna eura, ali da su obavili sve europske testove i uskoro će europski kupci moći i dobiti svoje automobile
Vidi originalni članak

Nevera je obavila sve testove, napisao je u četvrtak na Facebooku Mate Rimac uz video Mata Watsona s kanala Carwow koji je sudjelovao u posljednjem testu Rimčeve elektrojurilice. 

POGLEDAJTE VIDEO

Kako je naveo Rimac, obavili su 45 testova i potpuno uništili devet automobila u tom porocesu, ali je sada Nevera prvi električni hiperautomobil certificiran u Europi i SAD-u. 

POGLEDAJTE KAKO TEKU RADOVI FOTO Radovi kod Rimca na novom kampusu: Dizalice, bageri rade punom parom

Pojasnio je da su svi europski testovi gotovi, što znači da je gotova i homologacija za Europu te da im još preostaje nekoliko testova za SAD koji bi trebali biti gotovi u sljedećim mjesecima, ali da se ne radi o kritičnim testovima, već elementima poput prozora.

ZDRAVA HRANA Rimac objavio sliku što jedu u firmi: 'Ima li kobasica?', Matin odgovor nasmijao je pratitelje

- Europski automobili spremni su za isporuke kupcima, a američki će biti uskoro. Automobile za kupce već imamo na novoj proizvodnoj liniji u novom pogonu, koji ćemo pokazati u sljedećim tjednima - napisao je Rimac. 

Inače, dok rade na izgradnji kampusa u Kerestincu, Rimac je velik dio poslovanja preselio u hale gdje se nekad na zagrebačkom Jankomiru nalazio Pevec, a brojne jurilice mogu se vidjeti u ostakljenom prostoru.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Aron333 19.02.2022.

    Naprijed Rimac, ako ti "gorivo" budu ovi naši jalnici - bit ćeš najuspješniji na planeti!

  • ichbin2 18.02.2022.

    sigurno su ratkape ostale cjele s te zadnje nevjere

  • bombonijera 18.02.2022.

    Da li je to onaj mladi poduzetnik i inovator koji je putem viljuskara prebacivao neveru a tom videu se smijalo par milijardi ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare