To je to što me zanima!

Rimčeva jurilica kao u SF hitu: Otkrili kad kreću prve isporuke

Dok traju testovi, u Rimcu paralelno pripremaju i konačnu proizvodnu verziju modela C_Two koju će prikazati na ženevskom salonu automobila u ožujku gdje bi trebali dobiti i službeno ime ovog modela
Vidi originalni članak

Iz Rimac Automobila objavili su danas video koji izgleda kao najava za neki SF hit, a glavna zvijeda videa je novi prototip kojim je hrvatska kompanija najavila kako je C_Two trenutno u testnoj fazi. 

Jurilica se testira na stazama i testnim poligonima diljem svijeta, a prvi set prototipova od proljeća je na testiranjima dinamike vozila, pogona pasivne sigurnosti te testovima sigurnosti u sudarima.

Pogledajte video

Iz kompanije najavljuju kako će to koristiti za finalne dorade vozila u fazi uoči proizvodnje, a za testiranja će proizvesti 17 prototipova. Svaki od tih služit će za različite testove.

TESTIRAT ĆE BATERIJE Rimac otvara testni centar, od Slovenije dobio 3,4 mil. eura

- Naporno radimo da oblikujemo ovaj auto onako kako smo ga zamislili: kao novu vrstu hiperautomobila koji otključava ekstremne performanse električnog pogona i novo vozačko iskustvo. U isto vrijeme će biti tehničko remek-djelo - rekao je Mate Rimac.

Dok traju testovi, u Rimcu paralelno pripremaju i konačnu proizvodnu verziju modela C_Two koju će prikazati na ženevskom salonu automobila u ožujku gdje bi trebali dobiti i službeno ime ovog modela. Taj će se auto razlikovati od ranijeg koncepta koji su prikazali 2018. i ove godine. Isporuke kupcima bi trebale krenuti krajem sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 30.12.2019.

    Baza uspjeha Rimca leži u tehnologiji i to mu jest primarni cilj..... Da bi je mogao testirati, morao je i osmisliti cijeli koncept kako bi uopće mogao izići na tržište........ Serijska proizvodnja, limitirana itd,.. Uopće nije njegov niti plan niti cilj..... Kao što se da saznati na netu, koliko je samo testova potrebno, licenci raznoraznih sigurnosnih i ovih onih..tako da za puno veće face je ovo nemoguća misija koja košta milijarde da bi uopće mogao reći.. Evo ovo je gotov proizvod koji drži vodu..... Da ne spominjem drugu fazu proizvodnje, tvornica i sve što je potrebno....... Naime.... Rimac je uspio opstati na način da se prezentirao jedva jedvice...i u tome polučio nevjerojatan rezultat....ulagače vrha svjetske elite automobila.... E sad... Sve što se zbiva oko Rimčeve tvrtke jest pod tim ulagačkim tvrtkama...one snose kompletan trošak svih testova i tako same proizvodnje....naravno od prodaje vozila se zna koliko kome ide od postotka itd...... Svaka mu čast i on je uspio... 👍

  • Major Gašpar 22.12.2019.

    Tko kupi takav auto ima previse novaca ,jako malo intelekta i ego valicine velebita zasto? Auto nepraktican,opasno zapaljiv pri sudaru ,ovisan o javnim punionicama ,performanse za danasnje vrijeme neupotrebljive ,gubitak radijusa kretanja ,moguce veliko el. magnetsko zracenje u kabini od baterija i el. motora ali o ukusima se ne raspravlja.

  • brane456 21.12.2019.

    Ti si specijalac, rimac će sigurno tebe pozvati da se uvjeriš u pravo stanje stvari🤣🤣🤮🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare