Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
32 komentara

Rimčeva jurilica kao u SF hitu: Otkrili kad kreću prve isporuke

Dok traju testovi, u Rimcu paralelno pripremaju i konačnu proizvodnu verziju modela C_Two koju će prikazati na ženevskom salonu automobila u ožujku gdje bi trebali dobiti i službeno ime ovog modela

Foto: Rimac automobili
32 komentara

Iz Rimac Automobila objavili su danas video koji izgleda kao najava za neki SF hit, a glavna zvijeda videa je novi prototip kojim je hrvatska kompanija najavila kako je C_Two trenutno u testnoj fazi. 

Jurilica se testira na stazama i testnim poligonima diljem svijeta, a prvi set prototipova od proljeća je na testiranjima dinamike vozila, pogona pasivne sigurnosti te testovima sigurnosti u sudarima.

Pogledajte video

Iz kompanije najavljuju kako će to koristiti za finalne dorade vozila u fazi uoči proizvodnje, a za testiranja će proizvesti 17 prototipova. Svaki od tih služit će za različite testove.

TESTIRAT ĆE BATERIJE Rimac otvara testni centar, od Slovenije dobio 3,4 mil. eura

- Naporno radimo da oblikujemo ovaj auto onako kako smo ga zamislili: kao novu vrstu hiperautomobila koji otključava ekstremne performanse električnog pogona i novo vozačko iskustvo. U isto vrijeme će biti tehničko remek-djelo - rekao je Mate Rimac.

Foto: Rimac automobili

Dok traju testovi, u Rimcu paralelno pripremaju i konačnu proizvodnu verziju modela C_Two koju će prikazati na ženevskom salonu automobila u ožujku gdje bi trebali dobiti i službeno ime ovog modela. Taj će se auto razlikovati od ranijeg koncepta koji su prikazali 2018. i ove godine. Isporuke kupcima bi trebale krenuti krajem sljedeće godine.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message