To je to što me zanima!

RockPaperStartups u Rijeci krenuo odličnim predavanjima

RockPaperStartups konferencija krenula je predavanjima brojnih stručnjaka, a u dva dana najbolji regionalni timovi borit će se i za investiciju na Mini Seedcampu
Vidi originalni članak

Najveća europska ljetna startup konferencija počela je u četvrtak u riječkom kompleksu Rikard Benčić. Uz rad s mentorima i brojna predavanja, u dva dana timovi će se na RockPaperStartups natjecati i na Mini Seedcampu. Priliku za investicije traže:

Anctu
Sizem
Teddy the Guardian
8memo
Hungr.io
AuThink
BabyWatch
ListenApp
Openoy
Edgar the Storyteller

Prvog dana je Daniel Burka, dizajner iz Google Venturesa, fonda za ulaganja visokog rizika, govorio startupima o nastanku svoje prve tvrtke, radu na izgradnji Mozille i loga Firefoxa. Poručio je timovima kako je važno graditi i raditi na proizvodu jer tada shvatite što je uopće bio problem i na koji ga se način može riješiti, što može biti prilično različito od prvotne ideje. 

Bogdan Iordache iz How To Weba bio je poduzetnik, a ujedno je i mentor te je timovima poručio da, dok su u procesu akceleracije svog startupa, naprave listu od 20-ak stvari i smjerova u kojima se može kretati projekt. Kaže da je najveća greška imati strog plan, odnosno, misliti da točno znate što želite napraviti i kome se obraćate i tko su vaši kupci, piše Netokracija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare