To je to što me zanima!

Sada je službeno: Samsung će 25. veljače otkriti Galaxy S9

Službena pozivnica za Samsungovu premijeru otkriva da je kamera glavna zvijezda novog telefona, a ona bi zahvaljujući novom senzoru trebala omogućiti puno kvalitetnije fotografije
Vidi originalni članak

Nagađalo se da će Samsung svoju novu zvijezdu otkriti početkom mjeseca u Las Vegasu, no od toga nije bilo ništa, a sada je stigla u potvrda. Galaxy S9 svoju premijeru imat će 25. veljače, dan uoči početka Mobile World Congressa u Barceloni. 

Sama pozivnica koju je Samsung poslao medijima ne otkriva previše detalja oko telefona, ali je u skladu s glasinama koje su stigle ovog mjeseca i praktično potvrđuje da će najveća razlika u odnosu na sjajni Galaxy S8 biti kod kamere. Tako bi kamera od 12 megapiksela trebala donijeti brojne nove mogućnosti zahvaljujući novom Isocell senzoru. Navodi se "super slow-mo" i "super speed", no možemo očekivati bolje snimanje pri slabom svjetlu, brži fokus, tanji dizajn i dubinski senzor za prepoznavanje lica, kao što smo ga vidjeli i na iPhoneu X. Bit će zanimljivo vidjeti i hoće li S9 slijediti slučaj novog A8 koji je dobio dvije kamere sprijeda. 

Isto tako, S9 bi trebao dobiti i zvučnike dorađene s AKG-om, koji je dosad radio slušalice za Samsung. To bi trebalo donijeti puno bogatiji zvuk iz samog uređaja. Ono što još možemo očekivati su dva S9 modela, standardni i plus te Snapdragon 845 i novi Exynos 9810 procesor. Što se memorije tiče, stvari bi trebale ostati kao i dosad 4 i 64 GB.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • zveki14 26.01.2018.

    Navodno na s9 neće trebati lupkati po kameri da se pokrene..

  • audi 2.0 25.01.2018.

    8+ imam samo radi fantasticnog ekrana koji mi je spojen sa Canon DSLR-om tokom snimanja raznih svecanih prigoda i ne zaboravimo i odlicnu kameru. 9.ku cu sada preskociti jel me ovaj super sluzi ;) laku noc !

  • Der Kommissarrr 25.01.2018.

    Daleko najžilavije baterije zbog amoled akrana. Staviš crni wallpaper i cepaj miško

Komentiraj...
Vidi sve komentare