To je to što me zanima!

Samsung povukao tablet sa sajma, sud zabranio prodaju

Samsung je morao povući svoj najnoviji Galaxy Tab sa jednog od najprestižnijih sajmova za elektroniku na svijetu u Njemačkoj zbog sukoba i tužbi s Appleom.
Vidi originalni članak

Sud u Düsseldorfu zabranio je u petak Samsungu prodaju najnovijeg tableta Galaxy Tab 7.7 te su ga morali povući i sa sajma elektronike IFA 2011 u Berlinu. Zabrana je uslijedila nakon što je Apple tužio Samsung za krađu patenata koje koriste u svojim smartphoneima i tabletima, piše BBC.

Samsungu ovo nije prvi put da su mu proizvodi zabranjeni u Njemačkoj. Ranije ove godine u kolovozu, privremenu mu je bilo zabranjeno prodavanje Galaxy Taba 10.1. Dvije tvrtke od travnja se tuže u SAD-u, Europi, Južnoj Koreji i Australiji. 

Južnokorejska tvrtka moći će se 9. rujna žaliti na odluku njemačkog suda. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • dt2007 06.09.2011.

    Apple the best! Iphone :))))))))

  • maxo27 06.09.2011.

    isti qurac ko da kazete da je pc bolji od imac-a!! ko je god probo razliku zna o cemu pricam...mi balkanci (hrvati) inace volimo biti jako ne objektivni tak da ono sto si mozemo usirptit tj ono sto imamo to je najbolje...znam da skpulje ne znaci bolje, ali u vecini znaci...isto tako ima brdo ljudi koji vozi neki automobil nize klase...i sad on meni tvrdi kako je opel,ford,hyundai...bolji recimo od nekih automobila vise klase...pa alo!! jedan i drugi voze ali razlike su ogromne tako i kod ovoga o cemu se ovdje prica

  • be yourself 05.09.2011.

    Samsung tuče Apple ko budale, odatle i panika. iPhone je smeće neviđeno, Android telefoni trenutno imaju 60% tržišta. Kupujte Sony Ericsson, HTC i Samsung telefone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare