To je to što me zanima!

Samsungov odgovor Appleu: Pripremaju savitljivi mobitel

Telefoni sa savitljivim ekranom već su nekoliko godina želja zaljubljenika u gadgete, ali još se nismo daleko pomakli od prototipova koje smo tada vidjeli. No čini se da se stvari mijenjaju
Vidi originalni članak

Iako je sva pažnja u utorak bila usmjerena na Apple koji je predstavio tri nova telefona, u Samsungu su očito odlučili da to neće proći samo tako. Samo par sati prije Applea najavili su kako sljedeće godine žele pustiti u prodaju telefon kojem se ekran može preklopiti. 

Ovo je ideja o kojoj se priča već nekoliko godina, a Samsung je predstavio i nekoliko prototipova, među kojima je najpoznatiji Youm. Savitljivi ekrani zagolicali su maštu zaljubljenika u tehnologiju, ali godine su prolazile i činilo se kako će sve ostati samo na prototipu. 

No Koh Dong-jin, šef Samsungova mobilnog odjela, rekao je za AP kako ciljaju na 2018. za početak prodaje, ali i da imaju probleme koje trebaju riješiti. Iako su ove godine napravili dizajnerski pomak sa Galaxyjem S8, ovakav telefon bio bi prava promjena kojom bi se istaknuli u sivilu identičnih uređaja. No, prije ovoga možemo očekivati njihov Galaxy S9 i to već u siječnju te pametni zvučnik kojim bi konkurirali Amazonu i Googleu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • scythe 15.09.2017.

    Kasne ... prije godinu dana Apple je imao jedan "savitljivi" iPhone.

  • Tmpln 14.09.2017.

    Ma kakav "odgovor" pa Samsung je jedini proizvodac iPhonovih OLED panela i uzima 130$ po komadu, to je zajednicki proizvod, nemojte bit tako limitirani u razmisljanju.

  • sprangija 14.09.2017.

    A sta imas uopce odgovarat Appleu,za odgovor najnovijem Iphonu je dovoljno da imas s6 a s8 je. svemirski brod za njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare