To je to što me zanima!

Samsungov preklopni telefon u Hrvatskoj će koštati 15.500 kn

Brojni proizvođači ove godine su predstavili svoje telefone s preklopnim ekranima, a zajedničko im je što su svi stravično skupi. Samsungov Galaxy Fold u Hrvatsku stiže taman uoči Božića
Vidi originalni članak

Samsung je još u veljači premijerno predstavio svoj preklopni telefon, ali Galaxy Fold je prošao pravu muku i jedno povlačenje da bi tek ove jeseni krenuo u prodaju. A tek sad dolazi i u Hrvatsku. Službeno - jer telefon se preko nekih trgovina već mogao kupiti.

A FOLDA JOŠ NEMA Kao mini novčanik: Samsung već radi novi preklopni mobitel

Točnije, od utorka kreću prednarudžbe, a telefon će se u prodaji naći 20. prosinca. Pavle Zobundžija, direktor Samsungovog odjela telekomunikacija, to je potvrdio za Zimo te je otkrio i da će u slobodnoj prodaji koštati 15.499 kuna. Naravno, kod operatera će cijena biti nešto drugačija, no oni će je sami određivati.

FOLD KASNI I dalje na čekanju: Samsung opet odgađa preklopni telefon

Naravno, cijena je ogromna, pa je tako ovo trenutno najskuplji telefon u prodaji. Zobundžija kaže kako je bilo potrebno nekoliko godina razvoja, a testiranja, osiguranje kvalitete su razlozi koji podižu cijenu ovog uređaja. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • NenadZG 10.12.2019.

    Ne bitno je kolika je cijene, da li je nekome takav mobitel potreban. Ono što je bitno jest da li ga mogu prodati iz bilo kojeg razloga počevši od pomodarstva, pa do zbilja potrebe (ja u ne vidim). Imam LG G7 kojeg sam dobio od firme, supruga ima mobitel da 1000 kuna koji može sve isto kao i moj. Dakle, nejasno mi je i vjerojatno nikada neću shvatiti kupnju mobitela skupljeg od 1000 kuna kao privatni. Ja sam svoj privatni ugasio i broj prebacio na tvrtkin čim sam ga dobio. Do tada nisam imao mobitel koji ima pristup Internetu (6 godina unazad). Nema te sile koja bi me natjerala da imam dva mobitela. Mobitel je nužno zlo.

  • Mercedes s klasa 05.12.2019.

    Još veća šansa da ti se polomi ekran i platiš puuuno više nego što trebaš

  • 04.12.2019.

    Bas skupio lovu za s6

Komentiraj...
Vidi sve komentare