To je to što me zanima!

Šef Googlea Schmidt rekao da je Android sigurniji od Applea

Eric Schmidt je rekao kako platforma prolazi rigorozna testiranja, a na izjavu da je sigurniji od Appleova iPhonea, izazvao je smijeh publike na Gartnerovoj konferenciji
Vidi originalni članak

Googleov šef Eric Schmidt izjavio je u ponedjeljak da je Android platforma sigurnija od Appleova iPhonea. U razgovoru na Gartnerovu simpoziju u Orlandu, Gartnerov analitičar rekao je kako većini na konferenciji Android nije glavna platforma te da je jedna od prvih reakcija kako on nije siguran, na što je Schmidt odgovorio 'Nije siguran? Sigurniji je od iPhonea'.

Njegova izjava odmah je izazvala smijeh publike. Schmidt nije dao direktan odgovor već je dodao kako Android ima više od milijardu korisnika, bit će platforma koja će se zadržati još neko vrijeme i zbog toga prolazi kroz rigorozna testiranja, piše ZDnet.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sniper1212 10.10.2013.

    tko svoj android hakira da dodje sa tim do admin prava, taj je sam kriv. isto tako skidanje applikacija sa sumljivih stranica.. svatko tko se kuzi u linux sisteme (na cemu android bazira) zna da koristiti sistem standarno sa admin pravima nije dobra opcija.. tko postuje ta 2 pravila taj i ima siguran sistem koji u najmanju ruku moze konkuritati appleovom iOSu koji je totalno zatvoren, optimiran samo na njihov hardware koji oni sami izaberu i ima manje mogucnosti.

  • shit_happens_ 09.10.2013.

    trebalo bi definirati pojam sigurnosti, sigurnost čega stabilnosti os-a prenosa podataka ... što se tiče prenosa podataka još je uvjek najsigurniji blackberry

  • MatejMarković 09.10.2013.

    Je najmasovnije korišten OS, kad imas prvo 100 vrsta kineza (sto tableta sto mobitela i svi vrte android), zatim imas poznate marke samsung, lg, htc itd...Pa kako onda ne bih bio. A da je bolji nego iOS... Sumnjam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare