To je to što me zanima!

Sjajni Retro City Rampage sad je napokon stigao i na Android

Retro City Rampage DX je open-world akcijska avantura prezentirana u retro 8-bitnom stilu te začinjena s puno neslanih šala na račun filmske i gaming pop kulture
Vidi originalni članak

Ako ste fan starih, 2D Grand Theft Auto igara i raspoloženi ste za malo smijeha, možda ste dosad već odigrali Retro City Rampage, odnosno poboljšanu verziju igre naslovljenu Retro City Rampage DX.

Naime, ova igra je u zadnjih par godina stigla na veliki broj platformi uključujući PC, 3DS, PlayStation 3 i PlayStation 4. Ako ste je unatoč tome nekako uspjeli propustiti, ona je od nedavno dostupna i na Android pametnim telefonima i tabletima.

Za neupućene, Retro City Rampage DX je open-world akcijska avantura prezentirana u retro 8-bitnom stilu te začinjena s puno neslanih šala na račun filmske i gaming pop kulture, a pogotovo je zapela za ismijavanje filmova iz serijala Povratak u budućnost. Ako vam to zvuči kao dobitna kombinacija, igru od nedavno za par eura možete kupiti na Google Play Storeu, a više informacija o tome donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Here Kommissar 27.12.2016.

    Zanimljivo, baš mi fali malo ovakvih nobrainer akcija... Obično instaliram SNES emulator pa pičim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare