To je to što me zanima!

Skijašica poginula snimajući reklamu za Ubisoftov Steep

Rapaport je odmah nakon nesretnog događaja iskopana i prevezena u obližnju bolnicu u Santiagu u kojoj je nažalost ubrzo nakon toga preminula od deprivacije kisika
Vidi originalni članak

Profesionalna švedska skijačica Matilda Rapaport je jučer poginula u tragičnoj nesreći na skijalištu kod čilenaskog sela Farrellones prilikom snimanja reklame za Ubisoftovu nadolazeću igru Steep.

Nesreća se dogodila nakon što je iznenadna snježna oluja izazvala lavinu koja je poklopila 30-godišnju ekstremnu sportašicu koja se već više od deset godina profesionalno bavi slobodnim skijanjem.

Rapaport je odmah nakon nesretnog događaja iskopana i prevezena u obližnju bolnicu u Santiagu u kojoj je nažalost ubrzo nakon toga preminula od deprivacije kisika koja je izazvala ogromnu štetu na njenom mozgu.

Više informacija o ovoj tragediji donosi IGN Adria.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Kaley Cuoco 28.07.2016.

    Zato nas danas teroriziraju reklamama na sve strane. Sve bi dali za reklamu, jel vam je toliko bitno bilo snimiti reklamu na opasnoj lokaciji? Toliku bi vam zaradu donijela?

  • SveUSvemu 22.07.2016.

    Nesretna skijašica nije poginula jučer već je umrla 18. srpnja nakon nesreće 14. srpnja, provjeriti informacije prije kopiranja s drugih portala nije na odmet...

  • safti 22.07.2016.

    deprivacije, a zašto je toliko teško napisati nedostatka

Komentiraj...
Vidi sve komentare