To je to što me zanima!

Splitski Codeanywhere dobio investiciju od 600.000 dolara

Codeanywhere je alat koji omogućuje razvoj web stranica iz bilo kojeg browsera i s bilo kojeg uređaja. Investicijom će povećati broj korisnika i razviti nove mogućnosti
Vidi originalni članak

Splitska tvrtka Codeanywhere, koja je razvila alat za programiranje u oblaku, objavila je kako su od američkog World Wide Web Hostinga, odnosno poznatije tvrtke kćeri Site5 Web hosting-a, dobili 600.000 dolara investicije. 

Ovaj alat omogućuje mogućnost razvoja web stranica i aplikacija, kao i drugi desktop alati, ali iz bilo kojeg preglednika i s bilo kojeg uređaja, a sam kod automatski se sprema u oblaku u realnom vremenu. 

Koristi ga više od 150.000 ljudi, a iz tvrtke navode kako će im investicija omogućiti da usmjere fokus na povećanje broja korisnika i razvoj novih mogućnosti, uključujući alate za kolaboraciju i razvoj prilagođenih mobilnih aplikacija. Suosnivač Codeanywherea, Ivan Burazin, kaže da im je cilj postati standard u industriji programiranja u oblaku i promijeniti način na koji današnje i buduće generacije programera razvijaju softver. 

Burazin: Startup Live u Splitu prava je prilika za mlade tvrtke

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Mišonja 16.07.2013.

    Hrvati su najveći izumitelji na svijetu. Iza svakog izuma (skoro svakog) stoji hrvat! A Vi, gospodo p... smo tjerajte naše izumitelje i novce koji oni mogu donijeti VAN IZ DRŽAVE! Samo naprijed!

Komentiraj...
Vidi sve komentare