To je to što me zanima!

Savjet stručnjaka: Na što treba paziti kod gradnje podruma?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Izvođači radova krenuli su s radovima na najpoznatijoj niskoenergetskoj kući u Zagrebu. Saznajte o čemu sve morate voditi računa prilikom izgradnje podruma
Vidi originalni članak

Potražite svježe informacije o gradnji niskoenergetske kuće u Dubravi na stranici 24sata.hr/niskoenergetska-kuca/, nedjeljom u dnevnim novinama 24sata i na 24sata TV u 13:30 sati.

Sedmu po redu reportažu najopsežnije priče o gradnji niskoenergetske kuće pogledajte i ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Sid_1 14.11.2012.

    Najpovoljnija niskoenergetska kuća u ovoj situaciji je ona čisto od drva sa max dvije prostorije koje nisu veće od 8 kvadrata, i da ono najbitnije bez priključka vode i struje!

  • EldinMaslesa 14.11.2012.

    prvo, morate paziti da ne nadjete slucajno naftu, ukoliko nadjete naftu bjezite iz drzave jer postoji mogucnost da se Al Quaida pojavi u hrvatskoj i da amerikanci moraju hitno djelovati bespilotnim letjelicama, drugo, takodjer pazite da ne nadjete jaku vodenu zilu, jer necete moci da gradite kucu zbog vode, trece, pazite da ne nadjete zlatnu zilu, jer ce vam drzava oteti zemljiste na kojem zelite da gradite. ugl, kako god, pazite da ne nadjete nesto vrijedno dok kopate podrum :)

  • pemzla 14.11.2012.

    Objavite koliko košta izgradnja takve kuće i s čim se bave ljudi koji su investitori. Sigurno su tek prosječna hrvatska obitelj, SSS, sa plaćom 5000kn svaki i rade od 7-15 od ponedjeljka do petka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare