To je to što me zanima!

'Strujni udar iz punjača iPada toliko je jak da bi mi ubio kćer'

Timu Gillooleyju iz Engleske u ruci je eksplodirao originalni punjač za iPad koji inače koristi njegova kćer. Strujni udar odbacio ga je preko sobe i opekao mu ruku
Vidi originalni članak

Englezu Timu Gillooleyu (34) u ruci je eksplodirao punjač za iPad dok ga je isključivao iz zida. Strujni udar odbacio ga je preko sobe, a muškarac je uvjeren da je udar mogao usmrtiti njegovu kćer Chloe (8). Tablet je prošlog vikenda bio na punjaču u kući njegove majke u Cheshireu i, kako je ispričao, kći ga je zamolila da uzme tablet dok se vraćao iz kupaonice. 

- Primio sam punjač i izvadio ga iz utičnice, a udar me odbacio preko sobe. Bio sam u šoku i histerično se smijao dvije minute. Udar mi je prošao kroz ruku, ali majka mi je bila u panici, a Chloe je bila uplakana. U devet od 10 situacija ona bi otišla po tablet i mislim da ju je ovakav udar mogao ubiti - ispričao je.

Chloe su prošle godine u studenom kupili tablet u Liverpoolu, no par mjeseci kasnije javili su se problemi s punjačem te su tablet odnijeli na servis, ali tamo su rekli da je sve u redu s uređajem i punjačem. Kako su se problemi nastavili, kupili su novi originalni punjač i kabel, no nije bilo promjene. Kaže kako ga je sada strah kćeri dati i obični iPhone u ruke. 

Apple je zatražio da im daju ostatke punjača na ispitivanje i još nisu komentirali slučaj, piše Daily Mail.

Novi slučaj: Od strujnog udara iz iPhonea završila u bolnici

Idi na 24sata

Komentari 79

  • LeonTuček 29.08.2013.

    Mokre ruke i struja su super kombinacija...

  • ševa na polju 29.08.2013.

    htio je namjestit kceri pa skoro sam sebi smjestio

  • izo_1 29.08.2013.

    klasičan kratki spoj, najvjerovatnije uzrokovan mokrim rukama .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare