To je to što me zanima!

Styrijine portale posjećuje 9 od 10 hrvatskih internet korisnika

U studenom su svi Styrijini portali zajedno brojili gotovo 2.1 milijun jedinstvenih korisnika, što je 87% internetskog dosega u Hrvatskoj, što dosad nikad nije zabilježeno na našem internetskom prostoru
Vidi originalni članak

Brojke iz studenog koje je poslužio Gemius potvrdile su potpunu dominaciju portala Styria grupe. Najjači arugment su rezultati iz segmenta internetskog dosega po kojem čak devet od deset svih hrvatskih internetskih korisnika posjećuje portale Styria grupe, kojeg predvode 24sata.hr, vecernji.hr, njuskalo.hr i poslovni.hr.

U studenom su svi Styrijini portali zajedno brojili gotovo 2.1 milijun jedinstvenih korisnika, što je 87% internetskog dosega u Hrvatskoj, što dosad nikad nije zabilježeno na našem internetskom prostoru. Konkurentska medijska grupacija istovremeno je ostvarila značajno lošije rezultate, Styria je u studenom imala 43% jedinstvenih korisnika više od najbližih pratitelja.

Najveću razliku portali iz Styria grupe ostvarili su u segmentu pristupa preko mobilnih telefona, u kojem je razlika više od 60% u korist Styrije. Internetski doseg u istoj kategoriji iznosi čak 85%, što je još jedna senzacionalna brojka dosad neviđena na hrvatskom webu.

Potvrda je to kontinuiranog razvoja i uspješnog procesa digitalizacije unutar Styria grupe u Hrvatskoj, te velikog truda zaposlenika koji na svim razinama kontinuirano podižu kvalitetu i inovaciju na svim portalima unutar grupe.

Idi na 24sata