To je to što me zanima!

Sud odlučio da Novi Zeland može izručiti Dotcoma SAD-u

Nijemac koji živi na Novom Zelandu mogao bi dobiti do 20 godina zatvora za 13 točaka optužnice zbog servisa Megaupload preko kojeg su se dijelili piratski sadržaji
Vidi originalni članak

Sud na Novom Zelandu odlučio je u ponedjeljak da se Kima Dotcoma može izručiti SAD-u gdje ga čeka suđenje za niz kaznenih djela, koja uključuju pranje novca i kršenje autorskih prava. 

Nijemac koji živi na Novom Zelandu tako bi mogao za 13 točaka optužnice dobiti do 20 godina zatvora, a američke vlasti tvrde da je vlasnicima prava nanesena šteta od nekoliko stotina milijuna dolara. 

Dotcom je cijelo vrijeme tvrdio kako je Megaupload bio servis za dijeljenje datoteka koji se trudio, najbolje što su mogli, štititi autorska prava, ali da nisu mogli kontrolirati svaku aktivnost 50 milijuna korisnika. Njegov odvjetnički tim planira se boriti protiv odluke o izručenju, prenosi Guardian.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • NoBrainNoPain 23.02.2017.

    sloboda piratima !!

  • 21.02.2017.

    Megaupload i Rapid Share su žarili i palili u svoje vrijeme., Svjetski policajac SAD opet upliće prstiće svoje na sve strane svijeta. Odvratna kapitalistička hobotnica

  • 21.02.2017.

    kod nas i dobio 2 mjeseca zatvora

Komentiraj...
Vidi sve komentare