To je to što me zanima!

Sudac se kaznio jer je prekršio vlastitu zabranu telefoniranja

Sudac u Michiganu zabranio je korištenje uređaja koji ometaju rad suda te postavio plakate upozorenja po sudu. No, sam je morao platiti kaznu zbog svojeg propusta
Vidi originalni članak

Američkom sucu Raymondu Voetu u petak se na suđenju aktivirao telefon te nije imao druge nego kazniti se s 25 dolara zbog kršenja zabrane korištenja telefona. 

Upravo je on zabranio da se koriste uređaji koji mogu ometati rad suda u gradu Ioniji (Michigan) te odredio da će prekršitelji biti kažnjeni zbog nepoštivanja suda. 

Telefon se počeo glasati dok je tužitelj iznosio završnu riječ u slučaju nasilja u obitelji, a za MLive je ispričao kako mu je bilo iznimno neugodno te da nije očekivao da bi se baš njemu to moglo dogoditi. Nakon rasprave je otišao i uplatio novac za kaznu.

Sudac je inače koristio BlackBerry, no nedavno se prebacio na Windows telefon. Kaže da vjerojatno nije zaključao uređaj koji mu je bio u košulji. U jednom trenutku uključilo se glasovno upravljanje, tj. telefon je tražio da jasnije kaže koga želi zvati. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • marijaterezija2 17.04.2013.

    Normalno je da se mobitel isključuje ulaskom u ured, ordinaciju, kino, kazalište, ali kako smo naviknuti na njih isto tako se desi i da zaboravimo

  • JerkoKC 17.04.2013.

    naši bi odmah mijenjali zakon.

  • promatrac10 17.04.2013.

    To se cjeni....poznajem jednog policajca koji je svojoj zeni Napisao kaznu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare