To je to što me zanima!

Tko bi rekao: Ovaj atraktivni kabrio je Škoda Scala Spider

Škoda je crtežima najavila premijeru modela Scala Spider. No oni koji su se već ponadali da će ga uskoro kupiti ostat će razočarani. Naime, riječ je o konceptnom autu kojeg su dizajnirali studenti
Vidi originalni članak

Škoda je objavila prve crteže koji nam daju naslutiti kako će izgledati budući konceptni model Scala Spider koji bi trebao biti predstavljen u lipnju. Automobil su dizajnirali studenti na praksi u  Škodinoj školi dizajna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Automobil je zasnovan na kompaktu Scali, no nema stražnjih vrata i sjedala kao klasična Scala, već se radi o dvosjedu bez krova. Ima naplatke promjera 19 inča, a ostali detaljniji tehnički podaci, kao ni ime još se ne znaju.

 Na automobilu je radio 20 studenata i za to im je trebalo nekoliko mjeseci. Ovo je sedmi Škodin konceptni studentski auto. Tradiciju da svake godine proizvedu jedan prototip pokrenuli su 2014. godine modelom CitiJet, a prošle je to bio pick-up Mountiaq.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • W@nch 26.03.2020.

    Kad ti studenti skuže a možda i završe taj pretpostavljam studio nekog dizajna da auto treba i gume na felgama možda bude im trebalo i manje vremena da "dizajniraju neki ovakav fantastični koncept".Ovo je smiješno.

  • theshitdisturber 23.03.2020.

    i moj susjed zna dobro crtat aute pa kaj. niš od toga...samo crteži.

  • user_204031 23.03.2020.

    Audi R8 za sirotinju

Komentiraj...
Vidi sve komentare