To je to što me zanima!

Tko želi u Poljsku? Dijelimo vam pet karata kroz aplikaciju!

Navijačka zastava naziv je Facebook aplikacije u kojoj možete staviti svoju sliku i poruku na veliku zastavu koja će otputovati na utakmice naše reprezentacije
Vidi originalni članak

Da bi osvojili kartu za Poljsku, sve što trebate je u Facebook aplikaciji staviti svoje lice na navijačku zastavu i upisati poruku podrške našoj reprezentaciji. Svakoga dana pregledat ćemo sve vaše poruke i onu najoriginalniju nagraditi kartom za utakmicu! Dijelimo ukupno pet karata, a krugovi, počevši od danas, traju po 24 sata (od podneva do podneva).

Navijačka zastava je Facebook aplikacija kojoj je cilj sakupiti što više korisnika iz Hrvatske koji će staviti svoju sliku na zastavu. No da sve ne ostane u virtualnom svijetu, nekoliko dana prije početka nogometne manifestacije godine zastava će se otisnuti i poslati u Poljsku! Tako će slike korisnika, zajedno s njihovim porukama podrške, biti dio navijačke koreografije kojom će Hrvati bodriti svoje heroje. Zato nemojte čekati, isprobajte aplikaciju, upišite poruku i za nekoliko tjedana možda ćete se upravo vi spremati za put u Poljsku!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ragusino 21.05.2012.

    I dajte molim Vasw prestnite ta preseravanja sa Face Book-om..kada cete shvatiti da je to ukomponirano sa namjerom,da bi globalna policijska snaga bila sto efektnija i da bi sto bolje mogla konrolirati svijet..a vi uporno ostavljate brda vaznih informacija,brojeva telefona,fotki itd. na toj djetinjstoj glupoj stranici..vrhunska prevara za milione naivaca..a evo sada i Vi dijelite par karata na istoj stranici...nevjerovatno..pa kad se vec .urcite,sto uz kartu ne poklonite,let i hotel(ili barem vlak),a ne ovako evo karta,a ti se snadji kako ces do odredista,gdje ces spavati i sta jesti!!!

  • Ragusino 20.05.2012.

    Oskar,ne da ima kurvi,nego su gotovo sve zene u obe zemlje totalne drolje...Ponesi love i ima da se ispucas ko veliki..

  • kreskor 16.05.2012.

    već sam mislio da se nude poslovi u poljskoj,kad ono nogomet,hebo vas on gledat ću ga kod kuće preko tevea,a možda bi bilo dobro i otić na prvenstvo,pa ostat tamo i više se nikad ne vratit u ovu hdz i kukuriku prčiju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare