To je to što me zanima!

Top gadgeti ispod bora: Dar s kojim sigurno nećete pogriješiti

Do Božića je ostalo tek nekoliko dana, no još nije kasno da najmilije iznenadite nekim od top gadgeta s naše liste. Najpoželjniji su sigurno televizori ili konzole
Vidi originalni članak

Zaboravite na lažnu skromnost, kod kupnje božićnog poklona pravilo je samo jedno - što skuplje, to bolje.  

Tradicionalno na samom vrhu liste najpoželjnijih “komada” tehnologije već se godinama nalaze televizori. 4K modeli preplavili su tržište, no kako sadržaja za njih još nema u zadovoljavajućoj mjeri, mudrije je  izabrati neki Full HD model. Njihove su cijene u kratkom razdoblju doslovno prepolovljene pa tako dijagonale iznad 100 centimetara možete dobiti već od 4000 kuna. 

S projektorom ili PlayStation konzolom pod borom također ne možete pogriješiti, no ako Djed Mraz nije široke ruke, dobar izbor su neki komad nosive tehnologije, akcijska kamera s kojom možete pod vodu ili bilo koji proizvod iz Appleove ponude. Kao što je Appleu nekad bio alternativa IBM, tako se sad Microsoft nameće kao ozbiljna alternativa Appleu, a u vrhu njihove ponude smjestio se novi Surface Pro 4.

Samo neka je što veći, a može i na 24 rate bez kamata

Samsung

Sad je pravo vrijeme za novi televizor. Tržište su preplavili zakrivljeni i 4K modeli pa već za ‘šaku kuna’ možete dobiti modele koji su do prije godinu dana stajali kao suho zlato. Ako ste u dobrim odnosima s Djedom, neka vam donese zakrivljeni 4K UE40JU6572. Može i veći. 
www.samsung.com  6899 kn


Uživajte u Full HD kino doživljaju na zidu svojeg dnevnog boravka

Benq

S padom cijena televizora, svoje su apetite korigirali i proizvođači projektora. Full HD 3D projektor Benq W2000 sliku dijagonale 100 inča prikazat će s udaljenosti od svega 2,5 metra. Vrhunsku sliku garantira međunarodni Rec. 709 standard, a oduševit će vas i zvuk zbog zvučnika snage 20 Watta. 

www.benq.hr 8499 kn


Praznici bez PS-a su kao Božić bez bakinih kolača

Mondo

Kod PlayStationa nema ništa novo, no i dalje je ovo najpoželjniji gadget svakog dječaka i muškarca koji iole drži do sebe. Ako vam ne treba PS4, razmislite o dodatnom DualShock kontroleru ili nekoj novijoj razvikanijoj igri.
www.mondo.hr 2699 kn

Forerunner 220 pomoći će vam da ostvarite ciljeve

Garmin

Ugrađeni GPS zabilježit će prijeđene kilometre i tempo trčanja, a podatke će prikazati na zaslonu promjera 2,54 cm. Na Garmin Conectu možete skinuti planove za treniranje. Baterija traje do 10 sati u načinu rada za treniranje, odnosno do 6 tjedana u funkciji sata. 
www.garmin.com 1589 kn


Akcijskom kamerom GoPro HERO4 Session snimite sve avanture

GoPro

Izvedba Session 50% je manja i 40% lakša od ostalih HERO4 kamera. Kamera s 8 megapiksela snima video u Full HD rezoluciji, a njome možete zaroniti do dubine od 10 metara. Baterija kapaciteta 1000 mAh ‘drži’ do 2 sata. 
www.svijet-medija.hr 1699 kn

iMac i dalje ostavlja bez daha, ovoga puta u 4K rezoluciji

Apple

Apple jednostavno volite ili mrzite, no kad je riječ o All-In-One računalima, dileme nema - 21,5‑inčni iMac s Retina 4K zaslonom je "Creme de la Creme". Supertanko aluminijsko kućište jednostavno obara s nogu, a nije loš ni ostatak tehnikalija: i5 procesor na 3,1 GHZ, 8 GB RAM-a, 1 TB disk...
www.apple.com/hr 14.914 kn

Pravo računalo "zarobljeno" u tijelu tableta

Microsoft

Novija generacija Surfacea smjestila se u tanje i lakše kućište u odnosu na prethodnika. Novi ekran prikazuje impresivnih 2736x1824, a pokreće ga najnovija generacija Intelovih procesora. Ovo je trenutačno globalno najbolji Windows tablet.
www.microsoftstore.com 899 usd


Idi na 24sata

Komentari 33

  • Su8Z3r0_1 21.12.2015.

    Apple: prastari i5 na SAMO 3.1 Ghz, zujalica "hlađenje". 8 GB "noname" RAM-a s performansama digitrona, kao i "noname" 1TB ( vjerojatno 5200 rpm, 16 cache, lolz SATA II, hahahaha).. Za nevjerojatno "nisku cijenu, prava bagatela" od - 15 soma kuna. Štrik dobiješ u cijeni - za obesit se poslje kakav si krš "kupio" za "samo" dva soma Eurića.

  • batmon 21.12.2015.

    ja samo zelim mir u svijetu.. i 100mil€ u kešu

  • nikluk20 21.12.2015.

    jel netko zna gdje mogu kupiti drona? ali kvalitetnog....ne koji leti deset minuta pa mora na punjač nego više....naravno sa kamerom....

Komentiraj...
Vidi sve komentare