To je to što me zanima!

Traži se zvijezda Barcelone: Procurili su detalji Xperije Z2

Na sajmu u Barceloni ove bi godine trebali vidjeti velik broj novih uređaja, a nakon što su na CES-u predstavili Xperiju Z1 Compact, u Barceloni će izgleda stići i Z2
Vidi originalni članak

Kako se približava sajam mobilnih tehnologija u Barceloni sve je više glasina oko uređaja koji će tamo biti predstavljeni, a čini se da će među njima biti i nasljednik Sonyjeve Xperije Z1.

Fotografije i video koji prikazuju Xperiju Z2 procurili su na raznim stranicama, a kako se čini Xperia Z2 će donijeti i blagi redizajn u odnosu na Z1. Telefon na slikama još ima kodno ime D6503 Sirius i djeluje kao da je nešto viši od prethodnika. Gotovo da i nema ruba oko ekrana. 

Kako prenosi XperiaGuide, navodno bi u prodaju trebao krenuti u travnju, a imat će Android 4.4 i izmijenjeno sučelje. Dolazit će sa Snapdragon 800 procesorom, 5,2-inčnim IPS ekranom te 16 GB interne memorije i 3 GB RAM-a.  Od ostalih značajki spominje se 4K kamera i 1080p snimanje u 60fps, a stražnja kamera će snimati fotografije od 20,7 megapiksela.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • GoranHelmrih 17.02.2014.

    http://www.youtube.com/watch?v=dPeYgwhFn1M&feature=youtu.be Malo duži video istog uredjaja.

  • Mastro 17.02.2014.

    ma da izide sutra sta mi to vrijedi kad si ga necu moc priustit.

  • ko od brda odvaljen 15.02.2014.

    Ma hebo smartphone,evo uzeo mayu m1 v2 i zvučnik ne radi,ne čuje me sugovornik a niti ca...Koliko tvorničkih grešaka ima mob,tako da je stvarno lutrija kad kupuješ navedeni mob.Ne kažem,stvarno vrijedi svake kn,jak mob ali naravno pod uvjetom da sve radi.Sad zanima me je li bolja ta maya ili Zopo zp 700 kojeg sam mogao uzeti za zamjenu kada sam reklamirao??

Komentiraj...
Vidi sve komentare